Alıntı Originally Posted by cafer76 Yazıyı Oku
Kardes senin verdigin daireler nereee park mavera 3 nere. Dalga mi geciyorsun yoksa samimi olarak mi paylastin bu kiyaslama listesini. Senin kiyaslama yapacagin yer birincisi evvel istanbuldur. Ac bak bakalim evvel istanbulda daire fiyatlari kac paradan basliyor. Ki iddia ettiklerine gore bu proje evvel istanbuldan bir tik daha luks bir proje.
Biraz insaf.
Ornegin Proje bagcilardaki batikent olsaydi. Bagcilardaki 80 bin liraya sahibinden satilik kelepir daire fiyatlarini mi paylasacaktiniz

LG-H735 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Linki incelerseniz orada ucuz daireler yok bölgede ki 80-100 mt2 arası ilanı olan daireler var ucuzdan pahalıya.
4 yıldır Başakşehir 1. Etap'ta oturuyorum bölgedeki fiyat hareketlerini biraz gözlemleme imkanım oldu.
Kayaşehir'de en ucuz sıfır daireler (kalan borçta ödenince) 80000 tl civarında iken Toki'nin yeni bölgelerde yeni fiyatları 145.000 açıklaması ile fiyatların nasıl arttığına vb tanığım.Burada bu evler ucuz-pahalıdan çok resmin tamamını görelim istedim.

Buradaki hacim normal konut piyasasına göre çok çok düşük böyle bir ilk örneğe de zarar ettiremezler yoksa onda sorun yok.Sadece hani hisseye aşık olmayın gibi sertifikaya aşık olmayın diyorum bölgede önce ucuz evler satıldı sonrasında daha önce yeri olan açılmayan bağlantı yolları açılıp (4.Etap-Kayaşehir vb) "lüks" konuta geçildi.

Lüks sadece malzeme ve havuz demek değil , konum,komşuluk,sosyal imkanlar,ulaşım vb'yide içeriyor.Bu sertifika alınır , izlenir bu görüşte olmasam burada olmam ama bağlanmak için ayrıntılı düşünmek gerekir.