Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 242/1014 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342742 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 1,929 - 1,936 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1. Hem tr de evler bedava deyip hemde abd den ev alacağım diyen tek insansınız. Tebrikler. Gerçekten bizlerle kafa buluyor olmalısınız. Yoksa analitik bir çözüm üretmeniz lazım

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    San Fransisco yani Istanbula en cok benzeyen sehirden bir ev

evin fiyati 1,1 MM dolar

Istanbul daki gecekondulara benziyor

https://www.zillow.com/homedetails/2...15181230_zpid/

Sonuc: Istanbul bedava

Tabi simdi siz kalkip dagin basindan ev ornekleride gosterebilirsiniz. Ama ABD de Istanbul a en benzeyen sehir SF tir. Gerci Istanbul un tarihi dokusu kultur ve sanat etkinlikleri yaninda solda sifirdir ama en yakini bu

Bu ev Istanbul da bes para etmez...
    konumuz emlak vergisi

madagaskar değil
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

3. abd de emlak vergisinin acaip yüksek olduğunu aylarca yazdın

bunun nedeni hakkında 2 kelime edemiyorsun !!!!
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

4. These taxes pay for schools, parks and recreation, government employees' salaries and benefits, transportation infrastructures, and local law enforcement and fire departments.

https://www.thebalance.com/what-is-a...ssment-3193325

Tax History

YEAR......... PROPERTY TAXES........ CHANGE
    2016 ........ $1,689......................+55.4%
    2015..........$1,087......................+28.0%

5. Yahu adam troll ben kac sayfa önce dalgamı geçtim, mesajımı verdim zaten anlayan da anladı.

O sayfadan beri buna millet toplanmış laf anlatmaya çalışıyor. Her zaman yaptığı iş, atıyor kuyuya bir taş sonra çekiliyor kenara. Yemeyin şunu artık.

Bende de engelliydi aslında ama dayanamadım işte yaptım bir hata

Adam biliyor verginin neden yüksek olduğunu ama söyleyemez o zaman bütün troll argümanları çöker.

Verginin yüksek olmasının iki sebebi var;

1- Şehirlerin planlamasına/mimarisine bakın, metro ağlarına, yollardaki düzene, ağaçlandırmalara ve parklara bakın sebebini görürsünüz. Hangi avrupa şehrine gittiysem daha ağaçlandırılmamış park, yol kenarı, meydan görmedim daha. Ama öyle hikayeden ağaçlandırma değil...

2- Millete tembellik yaparak para kazanmayı teşvik etmemek için. O 10 tane ev al kirasını ye işi bizim gibi ülkelerde işler ancak. Avrupa'da yedirmezler. Çalışmayana mama yok.

6. Bir de siyahlarin yerlesmemesi icin bir politika ABD emlak vergileri.

300 bin dolara ev aldiniz, iki siyah aile tasinsa mahalleye, o ev 180 bin etmiyor.

Ozellikle yuksek emlak vergisi belirliyorlar ki, siyahlar alip yerlesemiyor.

Tabiki kimse bunu itiraf etmez, ama realite bu.

7. yalniz kimseyi savunma gibi bir niyetim yok bastan soyliyim.
    demissiniz ki abd de emlak vergileri yuksek cunku kisi basi milli gelir fazla blabla..
    arkadaslar ozellikle istanbulda satilacak ev kalmadiginda gelecek vergileri gorursunuz diyorum bu kadar..
    Devletin su an herkesi emlak sahibi yapmaya calismasinin tek sebebi bu..dusunun ki paranizi bankaya koyuyorsunuz % 15 yillik faiz aliyorsunuz.sonra bankaya gidip ev alacagim diyorsunuz banka size ayni parayi yillik % 10 ile geri veriyor..

8.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    yalniz kimseyi savunma gibi bir niyetim yok bastan soyliyim.
    demissiniz ki abd de emlak vergileri yuksek cunku kisi basi milli gelir fazla blabla..
    arkadaslar ozellikle istanbulda satilacak ev kalmadiginda gelecek vergileri gorursunuz diyorum bu kadar..
    Devletin su an herkesi emlak sahibi yapmaya calismasinin tek sebebi bu..dusunun ki paranizi bankaya koyuyorsunuz % 15 yillik faiz aliyorsunuz.sonra bankaya gidip ev alacagim diyorsunuz banka size ayni parayi yillik % 10 ile geri veriyor..
    Öyle bakarsanız bizim nüfus artış hızı 2020 lerde ciddi düşüyor. O zamana kadar alan alacak devlet de emlak vergisine abanıp çok temiz keriz tokatlayacak bence ama daha var zamanı.

Sayfa 242/1014 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342742 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •