Sayfa 663/802 İlkİlk ... 163563613653661662663664665673713763 ... SonSon
Arama sonucu : 6410 madde; 5,297 - 5,304 arası.

Konu: ACSEL - Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. finansal raporlarda yeni üretim tesisinin yıl sonunda bitirileceği söyleniyor. şirketin böyle güzel bir ciro ve kar elde etmesini sağlayan durum nedir sizce? üretim mi artmış, müşteri profili mi değişmiş? kko mı artmış? stoklarından mı kaynaklandı? bu ciro sürdürülebilir mi sizce? şirketi bilen arkadaşlar varsa ve soruma yanıt verirlerse çok sevinirim. teşekkürler

2. Sermaye küçük kağıtlar sınıfına dahil olan kağıdın neyini sorguluyorsunuz. yaptığı kar ana işinden elde etmiş. demekki siparişler yetişmiyorki ek fabrika buyıl sonu bitecek demiş. .35 kar eden sirket yatırım sonu katma değer yüksek işlerle 100 üstü karlar gelmesi normaldir..rakamlara takılmak fayda etmez. Merit 24 den 12 ye indirdi ordan 450 yi gördü. Burası borsa incisi, çingene kendi içinizde hesap edin derim.kendi kendinize bile muhalefet olursunuz.sonuçta herkesin birbirinin parasini alma platformundayız.

3. yazılar farklı basmış. ıcığını çınçığını,kendi içinizde hesap edin dedim.

4. Aşağıdaki GAP kapandı yukarda 27 lirada GAP kaldı.

MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Ne GAP ı arkadaşlar tiyatro var ...
    Birileri bi tutturmuş gap map zap... sayın heg size değil lafım, genel...çok diyen oluyor da...siz başlatmış oldunuz...
    Malûm saçma sapan bir tiyatro izleniyor...
    Tüm kağıtlar aynı...
    Birileri hikaye anlatıyor yine savaş mavaş talaş...
    Neyse çok iddialı değilimdir umarım lakin, ben burdayım, en azından beklentim devam ediyor...bu tiyatrolar beni kandırmıyor...
    Ytd...

6. petrol fiyatları uçuyor.. yeni yatırım petrol kuyuları sondaj üzerine ve bilanço çok iyi gelmiş.. bakalım neler olacak..

7.  Alıntı Originally Posted by Anatolien Yazıyı Oku
    ...Geçen yıl paylaşmıştım sanırım ACSEL in Hollanda lı CHMELCO firması üzerinden ABD ye 110 ton luk CMC detergent powder %73 lük ihracatını.2020 Ekim ve Temmuz olacaktı gönderi tarihleri.Firmanın faaliyet raporundaki bilgi doğru.

CMC dünya pazar fiyatı şu günlerde yanılmıyorsam 220k/ton civarı.Dünyada ürün fazlası var hemen her ülke ihtiyacı kadar üretir.

Yoğun rekabet ortamında marjlar düşüktür hep.

Son bilançoda ekstra PAC sondaj ürün ihracatındaki yüksek satışın nedeni artan petrol fiyatlarıyla paralel açılan kuyu sayısındaki artıştan kaynaklıçAncak istkrarli bir pazar satış momentumu yok malesef bu üründe.
    Hocam ABD'ye ihracat konusunda faaliyet raporundaki bilgi doğrudur tabi ki, benim şirkete sorum devamlılıkla ilgiliydi.

Çok teşekkür ederim yanıtınız için.

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

portföyün onda biri kadar daha tabandan mallandık...
    çok yükseldik namıssıza, umarım donsuz kalmayız :)
    herkes riskini kendi belirlesin aman, sonra ağlaşmayalım...
    bu kadar düşüşün bence bir anlamı yoktu ama yapacak birşey yok...
    daha önce de dedik bist burası...
    paraşütsüz düşüşleri meşhur bu aralar...
    ytd..

Sayfa 663/802 İlkİlk ... 163563613653661662663664665673713763 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •