Sayfa 240/691 İlkİlk ... 140190230238239240241242250290340 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 1,913 - 1,920 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    boş yapma !
    kes sesini

2. siyaseti bırakıp sizin gibi gaz mı verelim ? yok petrol artıyormuş, patron bae ye gitmiş, tavan olması lazımmış falan ...

3. bu saatten sonra bu maç dönmez..Hiç birbirimizi kırmayalım

4.  Alıntı Originally Posted by ellocu Yazıyı Oku
    hem cahil ,hem yüzsüz, hem de arsız bir kesim var : Devletin miladını mevcut yönetimin başa geçtiği dönem olarak gören ,önceki altyapıyı ,yatırımları tamamıyla yok sayan ,son yirmi yıldır dünyanın yerinde saydığını, yalnızca bizim ilerleme kaydettiğimizi düşünen...
    sizden ala arsız yüzsüz mü var neyin vardı da konuşuyorsun batık bankalarlamı adamlarınızın kapattığı uçak fabrikalarıylamı üretemediğiniz otomobillemi neyın varda haaa bayrak direği ipini üretmeyi başarmıştınız hakkınızı yemiyelim

5.  Alıntı Originally Posted by ats Yazıyı Oku
    sizden ala arsız yüzsüz mü var neyin vardı da konuşuyorsun batık bankalarlamı adamlarınızın kapattığı uçak fabrikalarıylamı üretemediğiniz otomobillemi neyın varda haaa bayrak direği ipini üretmeyi başarmıştınız hakkınızı yemiyelim
    terbiyesiz kısmını unutmuşum. ben senden alıntı yapmış mıydım terbiyesiz adam ?

6.  Alıntı Originally Posted by ŞEKERLİ Yazıyı Oku
    bu saatten sonra bu maç dönmez..Hiç birbirimizi kırmayalım
    takip ettiğim tüm hisseler, bankalar dahil hepsi taban. Bir tek garanti var oda zaten borsayı taban yapmayı engelleyen birkaç hisseden biri yoksa bist direkt %-10

7. ABD Kuzey Akımı 2 yi yapan firmalara yaptırım kararı aldı. Rusyamı cezalandırılıyor, Avrupamı. Avrupada enerji krizi dahada derinleşir. Dikkatimi çekti neden Kuzey Akımı projesini öncelikle hedef aldı diye düşünmek gerekiyor, bence ayrıntı burada. Adamlar 1 taşla gökte ne varsa indirme peşinde.

8.  Alıntı Originally Posted by ellocu Yazıyı Oku
    terbiyesiz kısmını unutmuşum. Ben senden alıntı yapmış mıydım terbiyesiz adam ?
    terbiyesiz sensin utanmaz arlanmaz ortaya lafın kimeydi söveceksin sonrada niye cevap verdin

Sayfa 240/691 İlkİlk ... 140190230238239240241242250290340 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •