Sayfa 301/427 İlkİlk ... 201251291299300301302303311351401 ... SonSon
Arama sonucu : 3415 madde; 2,401 - 2,408 arası.

Konu: ALKIM - Alkim Alkali Kimya A.Ş.

Yeni bilanço hayırlı olsun beyler. Kötü sürpriz yok. Artık önümüz açık.

2. 2403 ton potasyum sülfat üretimi olmuş. Bakalım bu sene nasıl olacak.

Mi 9 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Bilançosu, gelir tablosu, nakit akışı üçü de çok iyi. Oyak 64 milyon kâr bekliyordu, 138 milyon kâr açıklamış. Hasılatı çeyreklik bazda %42 artarken, brüt kâr %145 artmış. İlk üç çeyrek faaliyet kârı toplamı 152 milyon iken sadece son çeyrek 177 milyon faaliyet kârı var. Kur ve 40 milyonluk duran varlık satışı da faaliyetlerdeki harika artışı güzel desteklemiş. Nakitler 75 milyondan 335 milyona yükselmiş. Ben pek olumsuz taraf göremedim tablolarda. Aksine gayet olumlu buluyorum. Bozuk piyasaya rağmen yarın sert yükseliş potansiyeli var.

Yazdıklarım deli zırvası olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin.

4.  Alıntı Originally Posted by çulsuzBorsacı Yazıyı Oku
    Bilançosu, gelir tablosu, nakit akışı üçü de çok iyi. Oyak 64 milyon kâr bekliyordu, 138 milyon kâr açıklamış. Hasılatı çeyreklik bazda %42 artarken, brüt kâr %145 artmış. İlk üç çeyrek faaliyet kârı toplamı 152 milyon iken sadece son çeyrek 177 milyon faaliyet kârı var. Kur ve 40 milyonluk duran varlık satışı da faaliyetlerdeki harika artışı güzel desteklemiş. Nakitler 75 milyondan 335 milyona yükselmiş. Ben pek olumsuz taraf göremedim tablolarda. Aksine gayet olumlu buluyorum. Bozuk piyasaya rağmen yarın sert yükseliş potansiyeli var.

Yazdıklarım deli zırvası olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin.

Güzel özetlemişsiniz, emeğinize sağlık.
    Kurumların son çeyrek kar tahminlerinin iki katı gelmiş, güzel kar. Bir de temettü açıklasalardı tam olacaktı.
    Hayrlı olsun.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1004301
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

5. Faaliyet raporunda Reha başkan güzel bir sunum yapmış, özellikle de PS ile ilgili, okudun mu DVK hocam.
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1004302
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA'nın batısı
    Gönderi
    2,733
     Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    Hocam Günaydın
    Temettüyü Alkada verecek bence,
    Alkimde de bu sene temettü vermedi diye temettü verir
    P.S. sonucu ile seneye bunda temettü hasabınızı yaparız
    Rusya ukranyaya girmis , şuyuuu vukunda beterdi hayirlisi...

Üstadım bende ALKA yok ALKİM var ne olursa olsun ben ALKİM'den temettü istiyorum, hazır bilançoda gelmiş 248 kâr hayırlı olsun. 150 sini dağıtmazmı Reha başkan ? Hisse başı 1 tele valla seni bilmemde üstadım bana ilaç gibi gelecek.
    Malının üstünde oturamayan, oturup kalkmasını bilmeyen borsada NAH kazanır.
    İnandığı hissede kaşıntısı tutan, bir günde 30 dilberi becermeye yeltenen kazanovalar KAZANDİBİ olurlar. (Sultan1.Krokodil)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,046
     Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Faaliyet raporunda Reha başkan güzel bir sunum yapmış, özellikle de PS ile ilgili, okudun mu DVK hocam.
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1004302
    Tarihe bakarmisin)
    gelecekten seslenmis bize Reha Başkan,
    inceleyem biraz yazayim detaylari
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,046
     Alıntı Originally Posted by güccükyatırımcı Yazıyı Oku
    Üstadım bende ALKA yok ALKİM var ne olursa olsun ben ALKİM'den temettü istiyorum, hazır bilançoda gelmiş 248 kâr hayırlı olsun. 150 sini dağıtmazmı Reha başkan ? Hisse başı 1 tele valla seni bilmemde üstadım bana ilaç gibi gelecek.
    Bilanco hayirli olsun P.S. bilancoda gördük ya
    Bence dagitir hocam 0,90-1 tl arasi bana kalsa senin icin 2,3 tl temettü yazarim
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

Sayfa 301/427 İlkİlk ... 201251291299300301302303311351401 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •