Sayfa 804/1001 İlkİlk ... 304704754794802803804805806814854904 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 6,425 - 6,432 arası.

Konu: Viop XXXIX

1. Kabaca 2200 ve 2090 dan açtığım 2 eşit LONG poz şu an hafif karda..

Dün burada olumsuz haberler pompalayarak ne millete mal aldıran nede cesaretle LONG açmasına izin vermeyen tayfa..

Neyseee...

THY de hedef suyun içinde min 40 tl..
    Zerre kadar borsadan anlamayan ları dinlemeyin..

Bi 2. ......
    sahte , fışkırtma öncesi baskılama da PETKM de var..
    Orada da yakında çok ciddi ralli beklentim var..

EREGL de suyun içinde ölü fiyatı 40-50 tl arası..
    KRDMD de onla paralel bi fiyatlama çekilir..
    Dün isdmr de bunun sinyali verildi..
    Yok ucuza mal falan dendi..
    Bunları analiz edemeyen 2 çizgi ile borsa yaptığını sanmasın bir zahmet..

2.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    yemiyo diyor sanırım

Almanya Hükümet Sözcüsü: SWIFT sisteminin askıya alınmasının Alman iş dünyası üzerinde önemli etkisi olacaktır, bunun için çok fazla hazırlık gerekiyor
    Yahu ne çok sırıttın son günlerde...çok itici oluyor, hele ortada savaş varken, masum insanlar ölüyor, sen dalga dümendesin.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

3.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    21,06 sattığım tcell bir miktar 19,06 yerine koydum...

ortalamalar var burda...

beklediğim akımı yakalayamadım bu sefer...

anca 1 lira çıktı...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
    Dün Cuma ve Pzt günününde kötü geçmesini bekliyorum yazdım. Hisse almıcam, Salı gününden itibaren bakıcam yazdım. Hakikaten de almadım..

Pişmanım. Buraya da negatiflik pompaladığım için kendi adıma özür dilerim valla, ne diyim...

Ben haberlere bakmam. Mesela 1900 endekste %100 malda olucaksam, 1850 %150 ve 1800 de %200 diye plan yaptıysam, normalde dünyaya meteor düşsün 1800 e geldiğinde yine %200 girerim. Ama bu sefer yapmadım ve pala da cezayı kesti. Özellikle kuşlu sitenin etkisi altında kaldık. Kötü zamanlarda sosyal medyadan uzak durma kuralına da uymadım bu sefer.

Artık bu hareketi tümüyle kaçırdığım için(bu sabah 18,6 tkfen longladım yalnızca) vade sonunu da geçirip, salı gününü beklemek var aklımda. Özellikle yukarıdan sattığım yüklü eregli ve şişeleri, çöp fiyatdan yerine koymamak... yazık...önümüze bakıcaz artık...
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    cauti,

yaptırımlar ağır Rusya beklenenin altında turist gönderecekdir 2 hafta içinde netlik kazanır .
    Bizim hükümetin turizm üzerinden yaptığı döviz girişide bozulacak.
    işler yine karışa bilir dolaresde.
    Ben tam tersi düşünüyorum işte, Rusya algısı bu kadar bozukken Rus turistlerin en önemli tatil destinasyonu oluruz. Ukrayna tarafından illa ki gelişler azalır, ama Rusya'nın zengini illa ki tatilini yapar.

Öte taraftan, İsrail, araplar, iran vs neredeyse herkesle savaşma seviş moduna geçtik. Ukrayna tarafının eksiği diğer ülkeler tarafından doldurulur. Ben bu yıl turizm hedeflerinde kayda değer bir düşüş olacağını düşünmüyorum.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

6. şu piyasanın tozunu yutan herkes bunun salak saçma bir piyasa olduğunu anlar.
    xu030 hisselerine bakarmısınız.
    Milyon lot kademeleri olurdu.
    %2 yapsa zil takıp oynardık..
    İşte o hisseler bile sanki gözaltı masa sandalye şirketleri gibi 1 gün -%9 ertesi gün +%7 yapabiliyor.

7. Paragöz abi nerdesin ya hayret bişii, tam lazım olduğunda yoksun piyasada
    Hamdım Piştim Yandım

8. Kontrolmatik:
    Rusya'yla ilgili yaşanan son gelişmeler doğrultusunda,
    Daha önce duyurmuş olduğumuz, Rusya'daki iş geliştirme faaliyetlerimizin ve devam eden sözleşme görüşmelerimizin,
    şirketimizce tek taraflı olarak durdurulmasına karar verilmiştir.

Kamuoyuna duyurulur.*

Sayfa 804/1001 İlkİlk ... 304704754794802803804805806814854904 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •