Sayfa 325/1002 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425825 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 2,593 - 2,600 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1.  Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    Bu fonu kara çocuk söylüyordu resmen çöp...
    Kara çocuk dediğin kişi şahsını tanımam etmem ama çok bilinçli bir yatırımcıydı , gerek fon ,gerekse hisse seçimleri isabetliydi ,döviz yorumları tutuyordu ,yani piyasayı iyi tartıyordu
    değişken fon demiştir o ....hepsi senin linkini verdiğin gibi değil ayda %5.5 getiren değişken fon var

2.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Osd hafta sonu için +%0.48 getirmiş. Kayıplari telafi etmiş gibi duruyor.
    fon hikayesine DZT yle başlayıp ilk darbeyi yedim (birazda şansızlığımıza ukrayna olayı patladı),bir de bundan yemeyelim , pazartesi BİST 30 yoğunluklu hisse senedi fonunu seçip girecem ,bir de ondan darbe yersem bu fon işinden uzaklaşırım

Takip ettigim diger portfoyde APT DZT TZT var
    persembe nin zarari cuma cikar merak etmeyin
    borclanma fonlari, vade sonunda tam parayi alacagi (tahvil) icin sikinti olmaz onlarda... (satmada idiniz tabi bu durum)

Ayrica carsamba talep edip dusmus olan persembe fiyatlari ile hisse senet fon elde etse idiniz tadindan yenmezdi ama risk cok biliyorsunuz borsa, siz borclanma ile yandim allah derken, aman diyim, sepete yayin isterseniz maliyetinizi...

saygilarimla....

Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    fon hikayesine DZT yle başlayıp ilk darbeyi yedim (birazda şansızlığımıza ukrayna olayı patladı),bir de bundan yemeyelim , pazartesi BİST 30 yoğunluklu hisse senedi fonunu seçip girecem ,bir de ondan darbe yersem bu fon işinden uzaklaşırım
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

4.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Takip ettigim diger portfoyde APT DZT TZT var
    persembe nin zarari cuma cikar merak etmeyin
    borclanma fonlari, vade sonunda tam parayi alacagi (tahvil) icin sikinti olmaz onlarda... (satmada idiniz tabi bu durum)

Ayrica carsamba talep edip dusmus olan persembe fiyatlari ile hisse senet fon elde etse idiniz tadindan yenmezdi ama risk cok biliyorsunuz borsa, siz borclanma ile yandim allah derken, aman diyim, sepete yayin isterseniz maliyetinizi...

saygilarimla....
    DZT yi sattım üstat , osd kaldı ,DZT parasıyla hisse alıp sattım ,ordaki zararı çıkardım

5. Perşembe gününe tek bir tabloda bakmak isterseniz alttaki gibi

23-25 arası fiyatların kıyaslaması.

6. YOT deki istikrar çok iyi değil mi?
    5 yıllık tahvil faizlerini,
    USDTRY deki getiri oranını ve Borçlanma araçlarındaki en iyi 5 fonu ekledim.

7.  Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    üstat IJT Serbest fon diyor bu fonu herkes alamıyor değil mi ,YLC de yeni kurulmuş sanırım ama haftalık grafikte emsallerinin aksine hep aşağı gitmiş ,bu fonu başarılı bulmanızın sebebi nedir pek anlamadım
    Evet IJT serbest fon, sadece nitelikli yatırımcılar ala alabiliyor ve ben de ufak ufak toplamaya devam ediyorum. YLC de bence iyi bir fon, farklı ülkelerin ETF'lerine yatırım yapılıyor, riski bence güzel dagitmislar. Incelememizde fayda var bence. YTD

M2006C3MG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by Kandirildim Yazıyı Oku
    Perşembe gününe tek bir tabloda bakmak isterseniz alttaki gibi

23-25 arası fiyatların kıyaslaması.

Bu AOY devamlı zarar yazarken niye bir günde delirip % 10 getiri yapmış ki ,ilginç

Sayfa 325/1002 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425825 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •