Sayın Fabrikatör eminim benim gibi düz yatırımcı çoktur. İlginç gördüğünüz şey nedir.
Sn. fabrikatör ilginç ama bu tür senetlerin ayrı bilançoları yoktur. gerçek temettü verimliliği de yoktur kısıtlamalardan dolayı.. Bu yorum ve analizler son 10 yıldır oranlanarak bulunan değerler. Gerçek değerlendirme ancak bağımsız denetimden geçmiş, kapta yayınlanmış bilançolarla olabilir. Bu senetlerinde bilançoları yoktur. Ben sizin yazılarınızı ve yorumlarınız uzun yıllardan beri okur ve takip ederim. Samimiyetinizi, küçük yatırımcıyı nasıl korumaya çalıştığınızı, blokaj koydurarak birçok yatırımcının olumlu yönde kaderini değiştirdiğinizi biliyorum, duyuyorum ve şahit oldum. Bu tür analizlerin gerçeği yansıtmadığını da belirtmek gerekiyor diye düşünüyorum.
Merhaba, bu forumu sadece hissenet okurları değil, başka forumlarda yazanlarda okuyor.
Başka forumlarda İŞKUR, İŞ A ve İŞ B nin sermaye kısıtlamasını ve temettü haksızlıklarını bilmeyen yatırımcılar olabilir.
Tam sermaye arttırımı öncesi böyle bir analizin yayınlanması çok garip.
İŞ A ve İŞ B sermaye kısıtlanmasından dolayı haklarını yıllardır alamamaktadır.
İşa ve işb nin ayrı bilançoları yoktur..olsa kapta yayınlanırdı. Bu analizde kullanılan değerler doğru değil ve resmi bilgi değildir. Ayrı bilançosu olsa idi diğer bankaların kurucu ve imtiyazlı bilançolarıyla karşılaştırılması gerekirdi. Doğru veriler ve tespitler değildir. Yanlış algı oluşturabilecek verilerdir
İŞKUR, İŞ A ve İŞ B de gerçek değerlendirme ancak uluslarararası bağımsız denetleme kurumu tarafından yapılabilir.
Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.
Is A ve B'ye zamanında C verildi. Bakınız CHPnin elindeki Atatürk hisseleri. Başından beri bu hisselere sahip olanlar zaten sermayeyi temsil açısından bir sorun yaşamıyor.
Kurucu zaten sermayeyi temsil etmiyor tek hakkı temettü. O da 1991de kuruluş sermayesi olan 250.000TL ile kısıtlanmış. Bari enflasyon hesabı yapsalar kısıtlama yaparken ama o bile yok.
Sayın Pericem sizde yıllardan beri bekleyenlerdensiniz. Uzun zamandır katılmıyordunuz. Sadece kurucularda değil A ve B senetlerinde de sermayelerinin belli oranlarında, A da ödenmiş sermayenin %60'ı B'de ödenmiş sermayenin %30 undan fazla olamaz gibi kısıtlamalar var. Bunu da belirtmek gerekir bilmeyen yatırımcılar açısından.
Bu haftaki hareketlere dikkat edin ne demek istediğimi anlarsınız ytd
Yer İmleri