Sayfa 70/176 İlkİlk ... 2060686970717280120170 ... SonSon
Arama sonucu : 1408 madde; 553 - 560 arası.

Konu: ARCLK - Arçelik A.Ş.

1. İşc olağanüstü yedek akçelerden yüzde 122 bedelsiz + temettü verdi. Hadi bakalım kraliçe, Geri alımlarla adından söz ettirdin. Bi de yüksek bedelsiz ve temettü ekle buna. Zaten dağıtacağın paranın üçte biri doğrudan sende kalacak.

2. Arceligin temmuz ayından beri yaptığı geri alım tutarı 2.2 milyar TL. İnanılmaz bir değer bu.
    Şimdiye kadar yapılan alımların da ortalaması 42 TL. Sadece bu geri alımlardan bile 500 milyon TL üzerinde kazançları var.
    Ama piyasa bambaşka bir haber bekliyor. Hepimizin beklentisi de batarya fabrikasının olması. Süreç bu hızla ve büyüklükle giderse Arçelik 2023 yılına 3 haneli girecek gibi

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by ciga Yazıyı Oku
    Arceligin temmuz ayından beri yaptığı geri alım tutarı 2.2 milyar TL. İnanılmaz bir değer bu.
    Şimdiye kadar yapılan alımların da ortalaması 42 TL. Sadece bu geri alımlardan bile 500 milyon TL üzerinde kazançları var.
    Ama piyasa bambaşka bir haber bekliyor. Hepimizin beklentisi de batarya fabrikasının olması. Süreç bu hızla ve büyüklükle giderse Arçelik 2023 yılına 3 haneli girecek gibi

Hesabınızda bir yanlışlık olmalı. Geri alımın tutarı daha 2 milyar tl'yi yeni geçti. Tam olarak 2 milyar 22 milyon 638bin tl şu an. Şimdiye kadar yapılan alımların ortalaması tam olarak 38,96 tl. Geri alımlardan kazançları 861 milyon tl.

4. Tekrar yapacağım hesabı teşekkür ederim birşeyleri dikkatten kaçırdım sanirim
     Alıntı Originally Posted by burocktr Yazıyı Oku
    Hesabınızda bir yanlışlık olmalı. Geri alımın tutarı daha 2 milyar tl'yi yeni geçti. Tam olarak 2 milyar 22 milyon 638bin tl şu an. Şimdiye kadar yapılan alımların ortalaması tam olarak 38,96 tl. Geri alımlardan kazançları 861 milyon tl.

5. Geçen günkü postu silemiyorum ancak hesaplamada hata yapmışım.Burock tr uyardiktan sonra tekrar hesapladım aynen dediği gibi

38.9 TL ortalama ile 2.022 milyar TL alım yapılmış.

Yapılan bu alımların karşılığı/sebebi ne olacak 2022 ortalarında öğreneceğiz galiba. Eğer ki beklenildiği gibi batarya fabrikası gerçekleşirse 100+ tek hedefim olur .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,037
     Alıntı Originally Posted by ciga Yazıyı Oku
    Geçen günkü postu silemiyorum ancak hesaplamada hata yapmışım.Burock tr uyardiktan sonra tekrar hesapladım aynen dediği gibi

38.9 TL ortalama ile 2.022 milyar TL alım yapılmış.

Yapılan bu alımların karşılığı/sebebi ne olacak 2022 ortalarında öğreneceğiz galiba. Eğer ki beklenildiği gibi batarya fabrikası gerçekleşirse 100+ tek hedefim olur .

Asıl ilginç olan şirket nakit zengini de değil, net borcu yıllık faaliyet karının 3 katından fazla.
    Elindeki bu kıymetli nakitle bu kadar agresif geri alımların mutlaka iyi bir nedeni olmalı.. Merakla bekliyorum hayırlı kazançlar hepimize.
    yatırım tavsiyesi değildir.

28.03.2022 tarihinde hisse başı net 1.99 tl kar payı ödeme karari kapa düştü. Tüm ortaklara bereketli olması dileği ile.

SM-A217F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Net 1,9978446 temettü. 30 mart 2022
    Allah bereket versin
    Borsada alıcılar da kazanır satıcılar da, açgözlüler kaybeder.

Sayfa 70/176 İlkİlk ... 2060686970717280120170 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •