Israrla birkaç defa yazdım.
9 yılımı verdim.
Ne zamanki 2017 yada 2020 dekigibi bir operasyon kararı vardır anca o zaman iş yaparsınız.Nokta
Israrla birkaç defa yazdım.
9 yılımı verdim.
Ne zamanki 2017 yada 2020 dekigibi bir operasyon kararı vardır anca o zaman iş yaparsınız.Nokta
tapular teslim edilmeden satışlar kara yansımaz gyo bilançolarında.
Bayağı müşterisi var,galiba çoğu tuzağa yakalanmış,hiçmi stoploss,zarar kes bilmiyorsunuz,en azından 1 cıvarından çekseydiniz zarar üstüne zarar yazmazdınız![]()
Arkadaşlar, iki ülkeden mali müşavirliği biri olarak söyleyebilirim, bu raporlama olayında iki şey çok izafidir, arge giderleri ve inşaat şirketlerindeki bu satış gerçekleşme ve inşaat tamamlanma yüzdesi. Adamlar alıcılarla sözleşmeyi imzalamış parayı almış ama ev teslimini 2022’ye bırakmıştır. Muhasebe prensibi gereği gelirin, hasılata yansıması için sadece fatura ve ödeme yapılmış olması yetmez, bunun yanında malın teslimi de gerekir. Bununla ilgili Tfrs 15’ e bakabilirsiniz. Aslına bakarsanız her şey kuralına uygun ama işte niyet kötü
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Adam İslam'a tepki olarak doğmuş kul hakkı yalan faiz herşey var.
Buradan da anlıyoruz ki, halka dolarlarını satın diyenlerin bizatihi kendileri kasalarında dolar tutmayı hiç ihmal etmiyor. Bu milletin ahını ala ala cehennem de kabul etmeyecek bunları.
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Yer İmleri