Sayfa 478/699 İlkİlk ... 378428468476477478479480488528578 ... SonSon
Arama sonucu : 5590 madde; 3,817 - 3,824 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Geçmiş yazılarımda bahsettiğim analizlerim nokta atışı çalıştı özetlersem 21.5 üstü boğa piayasası dedim (beklentim 42 idi burda yanıldım 36.2 zirve oldu bu belli artık) bu yükseliş öngörüsü idi gerçekleşti 32-36 arası mal dağıtılacak dedim çogu inanmasada birinde taban serisi ile 25 e diğerinde slow motion şeklinde gelişcek dedim ve aynen gerçekleşti 28 yaktı sonuç olarak hisse 32 36 arası geride gap bıraktı bu hisse gap ı kabul etmez dediğimde kimse inanmadıysa aynı gap endekste var bu endeksteki gap nasıl algyo 28 deki gap ı aldıysa sıra endekste herkes şimdi baksın endekste nerede gap var şimdi bana yine kızacaklar yeter yazma senden nefret ediyoruz diyecekler de bu analizimdenden de çok eminim

2. ilginç piyasa benimi takip ediyor thy artıda iken aşagı devre kesmiş neden aceba

3. dün ve bugün sabah maldan çıkmak için fırsattı GÖZ GÖRDÜĞÜNÜ GÖRÜR AKIL GELECEĞİ GÖRÜR der topikten uzaklaşırım.Nisan da görüşmek üzere sevgiyle kalın...

4. Her şey gönlünce olsun armada. Güle güle.

5.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    dün ve bugün sabah maldan çıkmak için fırsattı GÖZ GÖRDÜĞÜNÜ GÖRÜR AKIL GELECEĞİ GÖRÜR der topikten uzaklaşırım.Nisan da görüşmek üzere sevgiyle kalın...
    Güle güle Armada ama Mart’ta nakitte kalma. Her saniye nakitte duran para eriyor. Mart’ın hissesi belli. Özelden sorarsan yazarım.

6.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    Geçmiş yazılarımda bahsettiğim analizlerim nokta atışı çalıştı özetlersem 21.5 üstü boğa piayasası dedim (beklentim 42 idi burda yanıldım 36.2 zirve oldu bu belli artık) bu yükseliş öngörüsü idi gerçekleşti 32-36 arası mal dağıtılacak dedim çogu inanmasada birinde taban serisi ile 25 e diğerinde slow motion şeklinde gelişcek dedim ve aynen gerçekleşti 28 yaktı sonuç olarak hisse 32 36 arası geride gap bıraktı bu hisse gap ı kabul etmez dediğimde kimse inanmadıysa aynı gap endekste var bu endeksteki gap nasıl algyo 28 deki gap ı aldıysa sıra endekste herkes şimdi baksın endekste nerede gap var şimdi bana yine kızacaklar yeter yazma senden nefret ediyoruz diyecekler de bu analizimdenden de çok eminim
    kardeşim...ne güzel görüşlerini yazmışsın...kimseye hakaret yok...isteyen alacagını alır....ben faydalanıyorum..teşekkürler...32-36 arasındaki gap,ı herhalde savaştan iyi haberler gelirse kapatır..yoksa daha da aşagı gelir diye düşünüyorum....

7. 01.03.21 31.10
    01.03.22 31.10
    sene-i devriyesinde bu nostaljiyi yaşattın bizlere. eksik olma

8. Kanal İstanbul yakınlarında 600 dönüm tarlası varmış durumu hakkında bilgisi olan varmı

Sayfa 478/699 İlkİlk ... 378428468476477478479480488528578 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •