Sayfa 331/691 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 2,641 - 2,648 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by ats Yazıyı Oku
    aynen vergi ödememek için hinlik yapmışlar
    Hocam bunlar zaten GYO olduğu için kurumlar vergisinden muaf. Konu vergi değil; düşük kâr...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

2. 5 sene sonra bu şirketi nerede görüyorsunuz?

3. HEDEF GİRİŞİM in son bilançosu geldi, tam bir hayal kırıklığı, KY ye mal nasıl kilitlenir dersi vermişler. F/K 2 den 32 ye PD/DD 1.08 den 1.27 ye yükselmiş. Bilançoyu henüz inceleyemedim ama ucuz düşüncesiyle bir kağıt alındığında sonunda nasıl hüsranla karşılaşılabileceğinin bir örneği. Bilanço kalemleri ile oynayarak olanı farklı göstermek mümkün. Uzun vadede netice çok değişmesede yanlış yatırım kararı alınmasına sebep olabilir. ytd

4. Bana göre plan çok net, buna hiç şüphem yok. Ben bu hikayede Kül Kedisi rolünde olacağım kafaya koydum. İllaki saraya çağrılacağım... Hafta sonu Referans Bahçeşehir'e gideceğim, bakalım son durum ne, oturum başlayacak diyorlardı bu aydan için..
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    herşey bir yana piyasaların geneline dikkat edelim arkadaşlar ! geliyor gelmekte olan gibi duruyor, herkes plan program pozisyon ayarını ona göre yapsın."yatırım tavsiyesi değildir"

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    sanal bilançosunu sürdüremeyeceklerini anladıkları için kendi haline bırakmaya karar vermişlerdi.
    Seyitler Kimya, İdeas, Fade gibi şirketlerin piyasa değerini artırarak hedef girişime kar yazdırıyorlardı. Aylarca uyardık herkesi.

1 lira değeri olmayan şirketler, 20 liraya işlem görüyordu. Bir benzeri de Gözde girişim Penta ilişkisidir. Yalan rüzgarı ve insanları kandırma düzenine örnekler.
     Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    HEDEF GİRİŞİM in son bilançosu geldi, tam bir hayal kırıklığı, KY ye mal nasıl kilitlenir dersi vermişler. F/K 2 den 32 ye PD/DD 1.08 den 1.27 ye yükselmiş.

7. GÖZDE GİRİŞİM de pozisyonum var, şaka gibi rekor kar gelmiş tamıtamına 7.5 milyar TL, PD/DD 0.31 F/K 0.48 oldu, inanması güç değil mi? Ciddi hormon var ama piyasa fiyatlıyor piyasa fiyatladıkça ben de taşımaya devam ediyorum.

Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    sanal bilançosunu sürdüremeyeceklerini anladıkları için kendi haline bırakmaya karar vermişlerdi.
    Seyitler Kimya, İdeas, Fade gibi şirketlerin piyasa değerini artırarak hedef girişime kar yazdırıyorlardı. Aylarca uyardık herkesi.

1 lira değeri olmayan şirketler, 20 liraya işlem görüyordu. Bir benzeri de Gözde girişim Penta ilişkisidir. Yalan rüzgarı ve insanları kandırma düzenine örnekler.

8. İnnmsı güç değil gelecek kar zaten belli Penta son değerleme den bu zaman 2.5 kat gitmiş 13 milyar piyasa değerine ulaşmış Gözde ile konsodilesi piyasa değerinden yani gelecek kar uç aşağı beş yukarı belli idi
     Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    GÖZDE GİRİŞİM de pozisyonum var, şaka gibi rekor kar gelmiş tamıtamına 7.5 milyar TL, PD/DD 0.31 F/K 0.48 oldu, inanması güç değil mi? Ciddi hormon var ama piyasa fiyatlıyor piyasa fiyatladıkça ben de taşımaya devam ediyorum.

Sayfa 331/691 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •