ben anlamıyorum bu putin neyi bekliyor ?
ruslarda binlerce nükleer başlık var, 50 tanesini yollasa londra yerle yeksan eder, cümle batı kampı ertesi gün teslim bayrağını çeker.. 1945te öyle olmuştu
Geçen hafta Dow Jones grafiği atmıştım, 1929 buhranı ve şu an ki Dow grafiği benzerliğini gösteren. Fed e kadar 27000 i gösterebilirler. Powell'da elim kolum bağlı deyip faizden ve para basmayı durdurmaktan vazgeçebilir. Tıpkı 2018 Çin ticaret savaşı ve 2020 covid gibi, Ukrayna savaşı da maalesef küresel para babalarının tiyatrosu. Olan yine hayatlarını kaybeden masum insanlara oldu.
Fizik derslerini iyi dinlememişsin. ZEKİ MÜRENIN dediği gibi: kahrol düşman ,al sana bombe
NUKLEER BOMBANIN BİR TANESİ bile bir şehri tamamen yok eder ve tüm çevre ülkelerde radyasyon dalga-yağmuruna sebep olur.Mutasyonlar..
yani o ülke ve çevrenin kıyametidir.
Bir de şu var.RUSYA DA VAR 1.000 TANE..iNGİLTEREDE VAR 300 tane.o da buna karşılık 4 tane MOSKOVAYA ATSA...al sana buzul çağı.
yükselen karanlık bulutlar ve radyasyon yağmuru tüm dünyayı bitirir.güneş ışıklarını keser.ÇÖLLERE KAR YAĞAR..
bizim piyasa çok aceleci , herşey hemen olsun bitsin istiyor.
pozisyonlar bir ayarlansın bi bakalım
biz bu filmin kaçıncı versionunu izleyeceğiz artık
Dün rusya etfi aldım bacası tütuyor şirketlerin diye onun üstüne %19daha düştü.d
$RSX down 14% on the day, yet trading at a 50% premium to its INAV. https://t.co/IihSDNY3UR
Ftye göre Yabancıların 150bn$ parası varmış rus borsasutahvilde..
50tane QE gelir heralde
Ytd
![]()
Yer İmleri