Sayfa 954/1001 İlkİlk ... 454854904944952953954955956964 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 7,625 - 7,632 arası.

Konu: Viop XXXIX

1. vay be. 30 yıl uğraş, çabala ülke olarak kalkın zenginleş; bütün değerler, bütün varlıklar, bütün iş ağları hepsi 1 hafta da buhar olsun.
    kırk gün bir tüccar ve kurt

2.  Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Şimdi kadirovun çeçenlerini kabul mü edecekler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Onlara para vererek her şeyi yaptırıyorlar. AB vatandaşlığı için Kadirov u keserler

3. Kardemir in bilanço iyi gelmiş. Yarın ışınlarlar yukarı.ytd

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Dax cır cır olmuş gibi şırıl şırıl akıtmışlar, arkadan dow onnarı yakalamaya calışıy ama nafile bir çaba
    Bist ise tınnamıyo bile, utanmasa akşam seansında fışkırtacak
    Bozkurt abey Bummer nickli biri vardı hatırlarsın , savaş çıksın atom bombası atılsın bu borsa gene düşmez derdi , adamın birebir dediği çıktı 😀😀😀

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
    Akşam seansında long kovalıyodum, istediğim yerlere de geldi şu an aslında ama sabahı beklicem sanırım...

Krdmd gayet güzel bilanço yolladı. Sabahtan ona bakarım, yine bilançoyu satacaklar mı diye...
    Bi de bankalara bakarım, garantinin perşembe spk onay dedikodu vibe ı devam ediyor mu diye...

Onlarda bir sıkıntı görmezsem 2250 TP li pozisyon açarım, 2200 altı stop olurum ama oralardan da shorta dönerim muhtemel... Çok yüklü hisse pozisyonum olduğu için düşüşlerde hedge etmeye çalışıyorum mecburen. Gerçi bugün Eregli ve Krdmd sert yukarı sürdüğü için spot da taşıdığım mal %90 lara kadar geriledi. Kredi olmayınca sıfır stres ile devam böle...
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

6.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Bozkurt abey Bummer nickli biri vardı hatırlarsın , savaş çıksın atom bombası atılsın bu borsa gene düşmez derdi , adamın birebir dediği çıktı ������
    Borsamızla gurur duymalıyız paragöz abi, tüyler diken diken oluyor mu
    benim şuan üüüle
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Kardemir in bilanço iyi gelmiş. Yarın ışınlarlar yukarı.ytd
    Bugünkü alış bu beklenti miydi yoksa eregli rüzgarı mıydı? Yarın belli olur
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

Gerçi son zamanlarda gelen çoğu iyi bilanço sonrası hisseler gereken tepkiyi veremedi.
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

Sayfa 954/1001 İlkİlk ... 454854904944952953954955956964 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •