20.50 nin altý kalýcý deðil... Sadece türbülans yaþandý.
Yatýrým ve emeklilik fonlarý güzel alým yaptý 20.50 altýnda. O Mallar trade olmaz uzun bir süre diye düþünüyorum
Robotlar terketti tahtayý... Corona beklentisi terketti tahtayý... YK terketti tahtayý... Koftiden Spekler terketti tahtayý... Ky dayak yiye yiye terketti tahtayý... Býyýklý yabancý citibank terketti tahtayý...BY zaten hiç olmadý tahtada
Tahta da sadece Bremen mýzýkacýlarý kaldý... + Bir avuç arnavut ve bir kaç Çeçen ( inatçý yatýrýmcý)
)))
Yiðit düþtüðü yerden kalkar diyecen de, bu halen düþüyor yaww... 15.30 da bi desteði var Gibi. O da hikayeden yani.
Bitti geçti gitti. Corona psikolojisi
Baþka dinamik desen,o da þu anda yok þirkette. Çok çok sürpriz bir haber gerek hareket için. Ufukta malesef görünen bir haber de Yok
Yataya baðlar Gibi... Çünkü hacim iyice sýð oldu.
Bilanço da bu çakallýk yapýp düþük getirirseler stok zararý yada oazarkana güderi ile, ohaaaa yuhhh artýk diyeceðim
Uleeen bir kere de hayrlý bir süprizin olsun.
122 milyon lira yýllýk kâr yazsa 11 Mart bilançosunda, hisseyi pozitif etkiler... Ve üzerinde hattý sayýlýr bir kat gelse, mükemmel olur. Peki süreklilik arzeder mi bu kar;. Sanmýyorum... Kit satýþý durunca, bilanço yarýya iner. B olaný olarak Malatya da fabrika kuruluyor. Týbbi laboratuvar ve sarf malzemeleri üretimi. Bilançoyu çok etkilemez tabi. En azýndan rutin masraflar çýkar.
Bilmiyorum... Cidden belirsiz bir durum.
Belirsizliði sona erdirecek atraksiyon üretmeli YK
yazdýðým öngörüler sadece fikir alýþveriþi amaçlýdýr. yatýrým maksadý ile kullanmayýnýz...
Yer Ýmleri