Sayfa 205/505 İlkİlk ... 105155195203204205206207215255305 ... SonSon
Arama sonucu : 4036 madde; 1,633 - 1,640 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1. fabrıka nerede,srfsızler bızım paralarımızı kımse peşkes cekıyorsunuz..?? 40 mılyon sermayelı sırketın gecmıs yıllar karları 250 mılyona yaklastı, nerde bu paralar, kım ney ıcın kullanıyor.. yeter bızlerı kandırdıgınız

2.  Alıntı Originally Posted by HARLEYQUEEN Yazıyı Oku
    Reis geçende söyledim , sana itimatım var , sever sayarım .

Fakat burada yatırım durumu söz konusu değil , alenen keriz yerine konma ve para ile adam dövme sanatı icrası sergileniyor.

Öyle 100 yılda bir gelecek pandemı ile umut baglanıp hisse beklenmez , burdaki amac keriz yerine konmak diyorum tekrardan..
    İncelediği yerden kopsun...

Bu defter değeri ile yaşanacak yeni bir buluş yahutta daha şiddetli tekrarlanacak bir pandemi, yada stratejik bir ortaklık, bütün havayı değiştirir tahtada bir anda

Şirket kapıya kilidi vursa, her yıl 75 milyon lira kar yazar. Bunu öğrendik bu süreçte... Borsa da kaç hisse var böyle yattığı yerden kazanan.

A1 kapital ve A1 life, altın yumurtlayan devekuşu...

Patron bu iki şirket hakkında bir tasarrufta mecbur bulunacak.
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

3.  Alıntı Originally Posted by külyutar Yazıyı Oku
    İncelediği yerden kopsun...

Bu defter değeri ile yaşanacak yeni bir buluş yahutta daha şiddetli tekrarlanacak bir pandemi, yada stratejik bir ortaklık, bütün havayı değiştirir tahtada bir anda

Şirket kapıya kilidi vursa, her yıl 75 milyon lira kar yazar. Bunu öğrendik bu süreçte... Borsa da kaç hisse var böyle yattığı yerden kazanan.

A1 kapital ve A1 life, altın yumurtlayan devekuşu...

Patron bu iki şirket hakkında bir tasarrufta mecbur bulunacak.
    senınde samımıyetıne ınanmıyorum, fazla deıl, bır ay sonra senın de esamen okunmaz burda, tıpkı dıgerlerı gıbı, 240 tl fıat verıp 16 tl ye dusen hıssede standar sapma çok yuksektır, bunu yazan adam ya aptaldır yada bırılerıne algı yaratıp aldırandır. aldırırkende kendı satandır. gunahın boynunaa

4. 13 kademede 19000 adet hisse alındı satıldı toplamda

Satıcı gelmeyince tık tık çektiler yukarı hisseyi, panikle gelen 7500 lotu alarak .

3-5 bin lota muhtaç bunlar. Sinekten yağ çıkarmaya çalışıyorlar.

17 üzeri kapatsa bu hafta bari... Haftaya cuma da 20.50 kapısından geçsek , müthiş güzel olurdu

Güler ve icg payını satacaksa 4.9 milyon adet kadar,. Glryh nin tahsisli satın aldığı fiyatın üzerinden yapmalı bu işi. Aksi halde hepten güler holding zarara uğratılmış olur.

24.xx cepte gibi geliyor bana... Belki de bu kısa bekkenti ike son 15 gündür alım yaptım.

Belki de aldığına pişman olucam

Ya nasip.
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

5.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    senınde samımıyetıne ınanmıyorum, fazla deıl, bır ay sonra senın de esamen okunmaz burda, tıpkı dıgerlerı gıbı, 240 tl fıat verıp 16 tl ye dusen hıssede standar sapma çok yuksektır, bunu yazan adam ya aptaldır yada bırılerıne algı yaratıp aldırandır. aldırırkende kendı satandır. gunahın boynunaa
    Hazirandan beri aldım , hiç satmadım tek lot
    Biriktiriyorum . 20xxx adet oldu ...

Elime para geçtikçe alıyorum.. düşeceğini bildiğim hakde hiç trade etmedim.

Uzun vadeli alıyorum.

Allah hayırlısını versin

6. 20.50 nin altı kalıcı değil... Sadece türbülans yaşandı.

Yatırım ve emeklilik fonları güzel alım yaptı 20.50 altında. O Mallar trade olmaz uzun bir süre diye düşünüyorum

Robotlar terketti tahtayı... Corona beklentisi terketti tahtayı... YK terketti tahtayı... Koftiden Spekler terketti tahtayı... Ky dayak yiye yiye terketti tahtayı... Bıyıklı yabancı citibank terketti tahtayı...BY zaten hiç olmadı tahtada

Tahta da sadece Bremen mızıkacıları kaldı... + Bir avuç arnavut ve bir kaç Çeçen ( inatçı yatırımcı) )))

Yiğit düştüğü yerden kalkar diyecen de, bu halen düşüyor yaww... 15.30 da bi desteği var Gibi. O da hikayeden yani.

Bitti geçti gitti. Corona psikolojisi

Başka dinamik desen,o da şu anda yok şirkette. Çok çok sürpriz bir haber gerek hareket için. Ufukta malesef görünen bir haber de Yok

Yataya bağlar Gibi... Çünkü hacim iyice sığ oldu.

Bilanço da bu çakallık yapıp düşük getirirseler stok zararı yada oazarkana güderi ile, ohaaaa yuhhh artık diyeceğim

Uleeen bir kere de hayrlı bir süprizin olsun.

122 milyon lira yıllık kâr yazsa 11 Mart bilançosunda, hisseyi pozitif etkiler... Ve üzerinde hattı sayılır bir kat gelse, mükemmel olur. Peki süreklilik arzeder mi bu kar;. Sanmıyorum... Kit satışı durunca, bilanço yarıya iner. B olanı olarak Malatya da fabrika kuruluyor. Tıbbi laboratuvar ve sarf malzemeleri üretimi. Bilançoyu çok etkilemez tabi. En azından rutin masraflar çıkar.

Bilmiyorum... Cidden belirsiz bir durum.

Belirsizliği sona erdirecek atraksiyon üretmeli YK

7. 3 ay önce 26.66 gördük. Endeks 2400 puan iken...

Endeks %15 düştü.. biz %40 düştük

Aklıma Otokar geliyor hep... Koç gibi bir adamın hissesi onca kar yazıp ihale Aldığı halde niye düşer. Der idi. hep

ASELSAN nasıl 3 liraya düşer deyip kafayı yemiştim .. dünyanın en güçlü kara gücüyuz, hergun milyon USD kim ihale haberi geliyor ve haber geldikçe aseksan düştü non stop

Acayip İşler

Ekmek varsa, süründürürler

şaho demiş ya geçmişten gelen paralar nerede... ?

Finansal yatırım ile faize hisseye bağlamış patron.
    Ibedelsiz artırma gider mi ?

8. Çok klişe olacak ama yazmadan edemeyeceğim: İyi haber zirvede; kötü haber, dipte gelir.

Ytd..

Sayfa 205/505 İlkİlk ... 105155195203204205206207215255305 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •