Artan

21,78 10 18:10
47,84 9.98 18:10
15,43 9.98 18:10
35,28 9.98 18:10
16,43 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

15,48 -10 18:10
10,72 -9.99 18:10
121,00 -9.97 18:10
23,04 -9.93 18:10
4,64 -9.9 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

15.509.377.633,50 18:10
15.333.223.165,25 18:10
10.229.415.571,64 18:10
8.925.760.735,95 18:10
8.908.191.607,20 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 195/485 ÝlkÝlk ... 95145185193194195196197205245295 ... SonSon
Arama sonucu : 4041 madde; 1,553 - 1,560 arasý.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarlarý

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Artýk bugün Corona muhabbeti bitsin, son satýþýný yesin hisse..

Bilim kurulu Corona bitti ilan etti. Corona için tahta da dyrankar bugün satar gider.

Hisse kendi dinamiklerine dönsün artýk deðil mi.
    Corona bize fayda saðlamýyor, her cirina bitti haberinde dalga dalga satýþ yiyoruz. Ve her iyi haber gözardý ediliyor bu sebeple. Bu da birilerinin Ýþine geliyor.

Corona psikolojisi fýrsat bilinip 64 liraya kadar spekülatif olarak yükseltilen hisse, 16 lira seviyesine kadar indi. Defter deðeri yeni bilanço ile 2'nin altýna gevþer Gibi bu fiyatlardan . Fk sektörde en düþüðü olur.

A1 kapital, risk fonun kurulumu, A1 life, Malatya fabrikasý, Siemens partnerligi, genz payý, enzim ARGE çalýþmasý , ýcg ve glryh de bulunan hissemizin kime satýlacaðý, hisse geri alýmý olasýlýðý, olumsuz tek yanýmýz ise v.s ... Heybe de baya bý beklenti var. Ha keza bu yýl kit satýþlarýmýz devam eder ilk 9 ay boyunca

Dilerim ki bu 4.9 milyon adet hissemizi blok olarak patron satýn alsýn.
    Olumsuz yanlarýmýz ;

Corona kit dýþýnda bize yüksek gelir getirecek bir ürün henüz Yok

Yönetim kurulumuzun hisseyi umursamayan bir politika güdmesi

Yatýrýmcý nezdinde tahtanýn sabýkalý oluþu

Yabancý yatýrýmcýnýn ilgisini yok eden temettü ve bedelsiz vermeme olayýnýn halen devam ediyor olmasi

Ve tahta da düþüþe trade yapan asalagin tahtaya dönme olasýlýðý

Meydaný boþ bulanin tahtayý bozmasý
    yazdýðým öngörüler sadece fikir alýþveriþi amaçlýdýr. yatýrým maksadý ile kullanmayýnýz...

2.  Alýntý Originally Posted by külyutar Yazýyý Oku
    Artýk bugün Corona muhabbeti bitsin, son satýþýný yesin hisse..

Bilim kurulu Corona bitti ilan etti. Corona için tahta da dyrankar bugün satar gider.

Hisse kendi dinamiklerine dönsün artýk deðil mi.
    Corona bize fayda saðlamýyor, her cirina bitti haberinde dalga dalga satýþ yiyoruz. Ve her iyi haber gözardý ediliyor bu sebeple. Bu da birilerinin Ýþine geliyor.

Corona psikolojisi fýrsat bilinip 64 liraya kadar spekülatif olarak yükseltilen hisse, 16 lira seviyesine kadar indi. Defter deðeri yeni bilanço ile 2'nin altýna gevþer Gibi bu fiyatlardan . Fk sektörde en düþüðü olur.

A1 kapital, risk fonun kurulumu, A1 life, Malatya fabrikasý, Siemens partnerligi, genz payý, enzim ARGE çalýþmasý , ýcg ve glryh de bulunan hissemizin kime satýlacaðý, hisse geri alýmý olasýlýðý, olumsuz tek yanýmýz ise v.s ... Heybe de baya bý beklenti var. Ha keza bu yýl kit satýþlarýmýz devam eder ilk 9 ay boyunca

Dilerim ki bu 4.9 milyon adet hissemizi blok olarak patron satýn alsýn.
    Olumsuz yanlarýmýz ;

Corona kit dýþýnda bize yüksek gelir getirecek bir ürün henüz Yok

Yönetim kurulumuzun hisseyi umursamayan bir politika güdmesi

Yatýrýmcý nezdinde tahtanýn sabýkalý oluþu

Yabancý yatýrýmcýnýn ilgisini yok eden temettü ve bedelsiz vermeme olayýnýn halen devam ediyor olmasi

Ve tahta da düþüþe trade yapan asalagin tahtaya dönme olasýlýðý

Meydaný boþ bulanin tahtayý bozmasý
    Reis geçende söyledim , sana itimatým var , sever sayarým .

Fakat burada yatýrým durumu söz konusu deðil , alenen keriz yerine konma ve para ile adam dövme sanatý icrasý sergileniyor.

Öyle 100 yýlda bir gelecek pandemý ile umut baglanýp hisse beklenmez , burdaki amac keriz yerine konmak diyorum tekrardan..

3.  Alýntý Originally Posted by HARLEYQUEEN Yazýyý Oku
    Reis geçende söyledim , sana itimatým var , sever sayarým .

Fakat burada yatýrým durumu söz konusu deðil , alenen keriz yerine konma ve para ile adam dövme sanatý icrasý sergileniyor.

Öyle 100 yýlda bir gelecek pandemý ile umut baglanýp hisse beklenmez , burdaki amac keriz yerine konmak diyorum tekrardan..
    Ýncelediði yerden kopsun...

Bu defter deðeri ile yaþanacak yeni bir buluþ yahutta daha þiddetli tekrarlanacak bir pandemi, yada stratejik bir ortaklýk, bütün havayý deðiþtirir tahtada bir anda

Þirket kapýya kilidi vursa, her yýl 75 milyon lira kar yazar. Bunu öðrendik bu süreçte... Borsa da kaç hisse var böyle yattýðý yerden kazanan.

A1 kapital ve A1 life, altýn yumurtlayan devekuþu...

Patron bu iki þirket hakkýnda bir tasarrufta mecbur bulunacak.
    yazdýðým öngörüler sadece fikir alýþveriþi amaçlýdýr. yatýrým maksadý ile kullanmayýnýz...

4.  Alýntý Originally Posted by külyutar Yazýyý Oku
    Ýncelediði yerden kopsun...

Bu defter deðeri ile yaþanacak yeni bir buluþ yahutta daha þiddetli tekrarlanacak bir pandemi, yada stratejik bir ortaklýk, bütün havayý deðiþtirir tahtada bir anda

Þirket kapýya kilidi vursa, her yýl 75 milyon lira kar yazar. Bunu öðrendik bu süreçte... Borsa da kaç hisse var böyle yattýðý yerden kazanan.

A1 kapital ve A1 life, altýn yumurtlayan devekuþu...

Patron bu iki þirket hakkýnda bir tasarrufta mecbur bulunacak.
    senýnde samýmýyetýne ýnanmýyorum, fazla deýl, býr ay sonra senýn de esamen okunmaz burda, týpký dýgerlerý gýbý, 240 tl fýat verýp 16 tl ye dusen hýssede standar sapma çok yuksektýr, bunu yazan adam ya aptaldýr yada býrýlerýne algý yaratýp aldýrandýr. aldýrýrkende kendý satandýr. gunahýn boynunaa

5.  Alýntý Originally Posted by ÞAHONUN PUNGARI Yazýyý Oku
    senýnde samýmýyetýne ýnanmýyorum, fazla deýl, býr ay sonra senýn de esamen okunmaz burda, týpký dýgerlerý gýbý, 240 tl fýat verýp 16 tl ye dusen hýssede standar sapma çok yuksektýr, bunu yazan adam ya aptaldýr yada býrýlerýne algý yaratýp aldýrandýr. aldýrýrkende kendý satandýr. gunahýn boynunaa
    Hazirandan beri aldým , hiç satmadým tek lot
    Biriktiriyorum . 20xxx adet oldu ...

Elime para geçtikçe alýyorum.. düþeceðini bildiðim hakde hiç trade etmedim.

Uzun vadeli alýyorum.

Allah hayýrlýsýný versin

6. arkadaþlar yazmayýn bu son yazdýgým burda gorunsun..

7. 24,50 TL hýsse fiatý ýle GÜLER YATIRIM' A RTALB Hissesi aldýrdý, GÜLER yatýrýmcýsý yaklasýk % 40 zarara soktu bu iþlem ile, 24,50 hisse fiatý ýle güler holdýnge rtalb hýssesý aldýrrýken; murat guler ve yakýnlarý rtalb hýssesý satýþ gýrdýler. alený hýrsýzlýk yapýldý ve ýlýskýlý taraflar ýslemlerý uzerýnden suç ýþlendý, GÜLER yatýrým holdýngýn yatýrýmcýlarý sýrf bu yuzden býle dava acabýlýrler.. bence spk ve cýmere bu konuyu yazýn, deyýn ký ; býz guler yatýrým holdýn yatýrýmcýlarýyýz, þirketýmýzýn ýstýraký olan rtalbe tahsýsýlý sermye artýrýmý ýle býze hýsse aldýrdýlar, ve hýssyý 24,50 den aldýk. þimdi ise hýsse fiatý 16 tl, ustelýk rtalb kar ederken aldýrdýlar. kar eden býr sýrkete bedellý yapmak uygun olmamasýna ragmen, burda hem þirketýn bedellýsne gýren fýrmanýn yaný guler holdýngýn yatýrýmcýlarý zarar ugrattýlar. guler holdýng 24,50 den tahsýslý ýle hýsse alýrken rtalbdeb, kýmler satýþa geçtý ? bu ýncelensýn, iliþkili iþlemler den ötürü býr suç iþlenmiþ mý ? tahssýslýye ragmen hýsse fýatý neden dustu, þirket rekor kar acýklamasýna ragmen.. GÜLER HOLDING VE YATIRIMCILARI RESMEN APTAL YERINE KOYDU VE NET BIR SEKILDE SOYULDULAR. GÜLERIN FORUMUNDA BÝR KAÇ KISI SUREKLI HISSEYI OVDU ONLAR KENDILERINI ÇOK IYI BILIYORLAR.. ONLARDA BU HIRSIZLIGIN BIR PARCASI. ALIN BUNU CIMERE YAZIN.. SPK YA YAZIN, E DEVLET UZERINDEN..A1 GIRISIMDE GULER HOLDINGIN PAYI NEDEND DUSTU, A1 KAPITALIN ONAYI NEDEN GELMIYOR, GULER HOLDING RTALBDEN NEDEN 24,50 DEN HISSE FIATI ALDI, A1 GIRISIM UZERINDE ALINAN SIRKETLERIN DEGERLEME RAPORLARI YATIRIMCI ILE NEDEN PAYLASILMIYOR, BU SIRKETLER FAAAL MI ? AKTIFLERI NELER ? RTALB NEDEN TEMETTU YADA KAR PAYI VERMIYOR.. SOYULDUK BUNLARI YAZIN LUTFEN

8. Guler yatýrýmcýsýný tamamen betýmleme anlamaýnd, yatýrýmcý yanlýs anlamasýn s.kt. Ler..bu kadar serfsýzlýk olmaz. 24,50 den yatýrýmcý satmadý rtalbý, kým satttý ? Patron ve malýný tasýyan adamalrý sattý ? Peký kým aldý? Guler yatýrýmcýsý aldý.. Hem bedellý yapýp paralarýný aldýlar, hemde o paralar ýle % 40 zarar aden sýrket aldýrdýler..yazýk guler yatýrýmcýsýna, bu kadar srfsýzlýk yapýlmaz..

Sayfa 195/485 ÝlkÝlk ... 95145185193194195196197205245295 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •