Sayfa 87/969 İlkİlk ... 3777858687888997137187587 ... SonSon
Arama sonucu : 7748 madde; 689 - 696 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

1. Bu şirketin neyi var arkadaşlar masa sandalyeden başka fabrika değil ki bişeyler üretsin çok da hayallere kapılmamak gerek bencee 82-83 den ben verdim çıktım kalanlara bol şans

2.  Alıntı Originally Posted by Roni38 Yazıyı Oku
    Bu şirketin neyi var arkadaşlar masa sandalyeden başka fabrika değil ki bişeyler üretsin çok da hayallere kapılmamak gerek bencee 82-83 den ben verdim çıktım kalanlara bol şans
    Şimdi masa sandelyemi oldu vay be?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,389
    Bir zamanlar BIST te TAM Sigorta diye bir şirket vardı 7 günde 50% kazandım çıktım 15 gün sonra batmıştı . Bana iyi bir ders oldu . Nasıl bu kadar hata yapabildim diye inceleme konum oldu . Sonuçta Sigorta , francise , Leasing velhasılı para ile uğraşan şirketlere girmeme kararı aldım . 2 Masa 1 Sandalye şirketleri bunlar diye . Sonuçta bu tip şirketler her şeyi kiralayarak sistemde yer alıyorlar işler ters gidince iflas ettik deyip kapatıyorlar . İyi de ISGSY nin bunla ne ilgisi var ? Bizim şirket üretim yapan şirketleri satın alıyor ambalajlıyor ve kara geçirip satıyor . FAbrika değil ama fabrikalara ortak oluyor . Bu sistem 21. yüzyılın sonlarına doğru yaygın bir yöntem olacak . Bu yüzyılda neler olur bilemem ama 22. yüzyıl şirketlerin devlet olduğu bir zaman olacağı için şirketleri satın alıp satanlar daha saygın bir dünya içerisinde olur . 22. yüzyılın haliburton ları Blackwater ları Girişim sermayeleri olacak buna eminim.
    3. Dünya ülkelerindeki şirketlere yapılacak operasyonları bunlar yönetecek .
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

4. tarihinde bir tavan olsun artık.....

5. Burdan satanların bir daha bu fiyatlardan alacağını sanmıyorum hiç hayırlısı olur tüm bekleyenler kazanır İNŞALLAH...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,389
    2 gündür 1.80 den bayağı aldım . HAla verenler var ona hayret ediyorum .
    Kapanışa doğru 1.80 lere verirlerse gene hiç şaşırmam .
    Endex 100 000 i geçti bizde tık yok .
    Endex geri gelirken de kaçan çok olur .
    KY cıyı sirkeleme yöntemleri
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

7.  Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    2 gündür 1.80 den bayağı aldım . HAla verenler var ona hayret ediyorum .
    Kapanışa doğru 1.80 lere verirlerse gene hiç şaşırmam . Endex 100 000 i geçti bizde tık yok .
    Hayırlı olsun abi işyatırım satıyor görüntüsünü bıraksa hissenin pimi çekilir...

8. 1.80 üstü her kapanışda yukarıları zorlar bence...

Sayfa 87/969 İlkİlk ... 3777858687888997137187587 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •