Artan

57,00 49.45 18:10
32,56 10 18:10
5,28 10 18:10
78,65 10 18:10
42,24 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

335,25 -10 18:10
146,70 -9.94 18:10
19,40 -9.94 18:10
10,69 -9.94 18:10
323,50 -9.76 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

9.605.207.559,09 18:10
8.186.928.980,50 18:10
8.168.381.873,70 18:10
6.502.315.631,32 18:10
6.415.017.036,70 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 4040 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarlarý

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Kredili iþlem yaparken terse düþüp Parayý batýran , kurumu þikayet etmiþ.

Ana oara koruma oranýnýn altýna düþünce normalde aracý kurum müþteriyi arar ve satýþ yapmasýný ister yada teminatý tamamla der

Müþterinin kazancý , aldýðý krediyi ödeyecek meblað da deðilse , ödesin diye yapýlan borçlandirma taksidi göçer.

Hani 4 gün üst üste hýzlý düþüþ oldu ya, hýzlýca koruma oranýnýn. Altýna düþtü birçok hesap , ekstra kredi alýp o teminatý tamamladý yatýrýmcý. Extra kredi ödeyecek gücü olmayanýn ise malý 2. Tabandan serbest satýþ emri ile verildi ve yatýrýmcý her portföyünü kaybetti hemde aracý kuruma burclanma senedi imzaladý. Çünkü hesap eksiye düþtü.

Ve þikayet konusu oldu

Aklýma gelen senaryo bu.. herhalde böyle olmuþtur. Daha önce þahid oldum bu durumlara. Mesela THY bile gizertti açýða mal alanlarý son düþüþte.

Þunu farkettim... Her aracý kurum bunu yaþar... Neden sadece A1 kapital ceza alýyor..

En az 100 þirket Bilgi saklýyor , peki neden bur tek bizim þirket ceza yiyor.

Neden herkesin halka arzý 1 ay içinde onaylanirken, bizim ki 5 aydýr süründürülüyor.

Ýnadýna sürekli açýlýr açýlmaz hisseyi aþaðýdan satan kim,.. kapanýþ seabsind düþsün diye mal çakan kim

Hisseyi sürekli her platformda karalayan ekip kime çalýþýyor

Kim var bu operasyonun baþýnda...

Kim,?
    Ne için?

Nereye kadar?

Ne kadar süre?
    yazdýðým öngörüler sadece fikir alýþveriþi amaçlýdýr. yatýrým maksadý ile kullanmayýnýz...

2.  Alýntý Originally Posted by külyutar Yazýyý Oku
    Kredili iþlem yaparken terse düþüp Parayý batýran , kurumu þikayet etmiþ.

Ana oara koruma oranýnýn altýna düþünce normalde aracý kurum müþteriyi arar ve satýþ yapmasýný ister yada teminatý tamamla der

Müþterinin kazancý , aldýðý krediyi ödeyecek meblað da deðilse , ödesin diye yapýlan borçlandirma taksidi göçer.

Hani 4 gün üst üste hýzlý düþüþ oldu ya, hýzlýca koruma oranýnýn. Altýna düþtü birçok hesap , ekstra kredi alýp o teminatý tamamladý yatýrýmcý. Extra kredi ödeyecek gücü olmayanýn ise malý 2. Tabandan serbest satýþ emri ile verildi ve yatýrýmcý her portföyünü kaybetti hemde aracý kuruma burclanma senedi imzaladý. Çünkü hesap eksiye düþtü.

Ve þikayet konusu oldu

Aklýma gelen senaryo bu.. herhalde böyle olmuþtur. Daha önce þahid oldum bu durumlara. Mesela THY bile gizertti açýða mal alanlarý son düþüþte.

Þunu farkettim... Her aracý kurum bunu yaþar... Neden sadece A1 kapital ceza alýyor..

En az 100 þirket Bilgi saklýyor , peki neden bur tek bizim þirket ceza yiyor.

Neden herkesin halka arzý 1 ay içinde onaylanirken, bizim ki 5 aydýr süründürülüyor.

Ýnadýna sürekli açýlýr açýlmaz hisseyi aþaðýdan satan kim,.. kapanýþ seabsind düþsün diye mal çakan kim

Kim,?
    Ne için?

Nereye kadar?

Ne kadar süre?

Kim,?
    Ne için?

Nereye kadar?

Ne kadar süre?

Sadece yukarýdaki þu sözlerine açýklýk getireyim ..

Geliniz telegramda gruplara , ortalama 2 yýldýr çogu kiþiyle arkadaþ olduk tanýþ olduk artýk , bulusma vs yaptýk .

Öyle keske herkez sizin gibi 16 dan az daha ekledim , 20 den de ekledim , 25 den de eklemiþtim diyebilir durumda olsa.

64 den eviyle , 60 lardan arabasýyla , 50 lerden ceyiz parasýyla girmiþ insanlar .

Neden , büyüyen firma diye .
    Neden , gelecek var diye .
    Neden , sektör suan bioteknoloji diye.

Siz hiç evladýnýza bez alamayýp telegramda özelden borç istediniz mi ?

Siz hiz eve erzak alamayacak kadar krediler yüzünden ters olup adrese erzak rica ettinizmi birisinden.

Siz hiç evladýnýza esinize yüzüne bakamaz hale geldinizmi.

Sahi sizi arayýp intihardan vazgciren oldumu sabaha kadar dil döküp sabýr et diyip .

Býrakýnýz haykýrsýnlar , patronun milyon milyon kazandýðý yerde üç kurus çok görmesin bence bu yatýrýmcý kitleye.

O sebepten özel kurulu bir düzen yok karalama ekibi vs ..Tamamen hayalinizden ibaret ... Herkez orada ve Twitter'da samimiyeti ile ben yandým sende yanma diye yazýp çiziyor ..

Etik ahlak ile , ticari ahlaktan yoksunluktur , tahtanýn þuandaki fiyat durumu , izahýda , mizahýda olmaz denilecek durumda.

3.  Alýntý Originally Posted by HARLEYQUEEN Yazýyý Oku

Kim,?
    Ne için?

Nereye kadar?

Ne kadar süre?

Sadece yukarýdaki þu sözlerine açýklýk getireyim ..

Geliniz telegramda gruplara , ortalama 2 yýldýr çogu kiþiyle arkadaþ olduk tanýþ olduk artýk , bulusma vs yaptýk .

Öyle keske herkez sizin gibi 16 dan az daha ekledim , 20 den de ekledim , 25 den de eklemiþtim diyebilir durumda olsa.

64 den eviyle , 60 lardan arabasýyla , 50 lerden ceyiz parasýyla girmiþ insanlar .

Neden , büyüyen firma diye .
    Neden , gelecek var diye .
    Neden , sektör suan bioteknoloji diye.

Siz hiç evladýnýza bez alamayýp telegramda özelden borç istediniz mi ?

Siz hiz eve erzak alamayacak kadar krediler yüzünden ters olup adrese erzak rica ettinizmi birisinden.

Siz hiç evladýnýza esinize yüzüne bakamaz hale geldinizmi.

Sahi sizi arayýp intihardan vazgciren oldumu sabaha kadar dil döküp sabýr et diyip .

Býrakýnýz haykýrsýnlar , patronun milyon milyon kazandýðý yerde üç kurus çok görmesin bence bu yatýrýmcý kitleye.

O sebepten özel kurulu bir düzen yok karalama ekibi vs ..Tamamen hayalinizden ibaret ... Herkez orada ve Twitter'da samimiyeti ile ben yandým sende yanma diye yazýp çiziyor ..

Etik ahlak ile , ticari ahlaktan yoksunluktur , tahtanýn þuandaki fiyat durumu , izahýda , mizahýda olmaz denilecek durumda.
    64 den ,ev araba alýp satip hisse alýnmaz ...

Corona bitti, aþk bitti... Bu biliniyordu

Allah yardým etsin, zor bir durum

Ýnþaallah herkesin zararý tez zamanda çýkar.

Spekülasyon kurbaný olmuþ yatýrýmcý

Þirket reel ve çalýþýyor. Þirketin bilançosu iyi geldikçe, durumu toparlar tahta

Evet sahipsiz , yani YK umursamýyor.

Elbet umursamak zorunda kalacak ,,, yeter ki þirket çalýþsýn

L
    yazdýðým öngörüler sadece fikir alýþveriþi amaçlýdýr. yatýrým maksadý ile kullanmayýnýz...

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •