Originally Posted by
HARLEYQUEEN
Hisseyi sürekli her platformda karalayan ekip kime çalışıyor
Kim var bu operasyonun başında...
Kim,?
Ne için?
Nereye kadar?
Ne kadar süre?
Sadece yukarıdaki şu sözlerine açıklık getireyim ..
Geliniz telegramda gruplara , ortalama 2 yıldır çogu kişiyle arkadaş olduk tanış olduk artık , bulusma vs yaptık .
Öyle keske herkez sizin gibi 16 dan az daha ekledim , 20 den de ekledim , 25 den de eklemiştim diyebilir durumda olsa.
64 den eviyle , 60 lardan arabasıyla , 50 lerden ceyiz parasıyla girmiş insanlar .
Neden , büyüyen firma diye .
Neden , gelecek var diye .
Neden , sektör suan bioteknoloji diye.
Siz hiç evladınıza bez alamayıp telegramda özelden borç istediniz mi ?
Siz hiz eve erzak alamayacak kadar krediler yüzünden ters olup adrese erzak rica ettinizmi birisinden.
Siz hiç evladınıza esinize yüzüne bakamaz hale geldinizmi.
Sahi sizi arayıp intihardan vazgciren oldumu sabaha kadar dil döküp sabır et diyip .
Bırakınız haykırsınlar , patronun milyon milyon kazandığı yerde üç kurus çok görmesin bence bu yatırımcı kitleye.
O sebepten özel kurulu bir düzen yok karalama ekibi vs ..Tamamen hayalinizden ibaret ... Herkez orada ve Twitter'da samimiyeti ile ben yandım sende yanma diye yazıp çiziyor ..
Etik ahlak ile , ticari ahlaktan yoksunluktur , tahtanın şuandaki fiyat durumu , izahıda , mizahıda olmaz denilecek durumda.
64 den ,ev araba alıp satip hisse alınmaz ...
Corona bitti, aşk bitti... Bu biliniyordu
Allah yardım etsin, zor bir durum
İnşaallah herkesin zararı tez zamanda çıkar.
Spekülasyon kurbanı olmuş yatırımcı
Şirket reel ve çalışıyor. Şirketin bilançosu iyi geldikçe, durumu toparlar tahta
Evet sahipsiz , yani YK umursamıyor.
Elbet umursamak zorunda kalacak ,,, yeter ki şirket çalışsın
L
yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...
Yer İmleri