Sayfa 794/1019 İlkİlk ... 294694744784792793794795796804844894 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 6,345 - 6,352 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

Alıntı Originally Posted by hascan Yazıyı Oku
    Marketler de fiyat artışları ve stokculukla ilgili birşey paylaşmak isterim.Sosyal medyada ayçicek yağlarının satışdan kaldırıldığına dair görüntüler var.Dün akşam Carrefoursa internet sitesinden ayçicek yağı aldım,ödemesini yaptım.Büğün yağı beklerden 18 saat sonra beni arayarak ücretini ödediğim yağın stokta olmadığı bilgisi verildi.3 ay önce aynı magazada zeytinyağı ve deterjan da aynı olay yaşandı ve fiyatları artırıldı.Şimdi zam beklenen bir ürünün satışdan çekilmesini biliyoruz da,satın almış olduğunuz,ödemesini yaptığınız bir ürünün gönderilmemesi ve bunun tekrarlanmasına ne denir bilemedim.
    Stokta kalmaması normal sabah herbyeri yağmaladılar.
    https://www.instagram.com/tv/Caur1Zb...dium=copy_link
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Mevcut olanda, yerine aday olanda ümit vermiyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ülkenin kaynakları erimiş, insanlar her gün daha da fakirleşiyor ve yaşam şartları ağırlaşıyor. İktidara namzet olanlar ise önce yolsuzluğu, haksızlığı vb. bitireceğiz diyeceğine ( söyleyenlerde cılız sesle söylüyor )

1. Sözüm olsun, muhtarlara sekreter vereceğim. Muhtar evleri yapacağız. Yahu bu ülkede en gereksiz şey muhtarlıktır. Her şey e-devlette zaten. Sadece köylerde muhtarlığı bırak, şehirlerde komple kaldırın .

2. Sözü sözmüş, 2 hafta içinde istanbul sözleşmesini yürürlüğe koyacakmış. mesele sözleşmede olsaydı..... Önce aile destek proğramı ile kadın- erkek - çocuk aç kalmamasını sağlayın. Sonra da ekranlardan gereksiz yemek , temizlik, gelinler yarışıyor vb. proğramları kaldırın. Toplumun bam teline basıyorlar. Eğitimsiz insanlar bunları seyrederek , kendini özleştiriyor ve evde kavga başlıyor. Eğitime ağırlık verin. Evlenmek isteyenlere en az 15 gün kurs verilmeli.

3. Bol keseden öğrenciye şunu, öğretmene bu hakları, şu mesleğe bu kıyakları vereceğim vaatlerini bırakarak , insanlara ülke gerçeklerini açıkca söylemeyi ve önce ülke kaynaklarına sahip çıkılarak hazinenin kurtarılacağını sonra her kesime refah payı verilebileceği söylenmeli.

Aksi taktirde büyük beklentilerle gelirsiniz ve boş kasa ile ( dolması yıllar alabilir ) hiç bir yapamazsınız. Kasanın bu duruma gelmesinin sorumluları çıkar meydana 3-5 ay sonra '' gördünüz mü , ne dediler ne oldu, haydi yapsana vb... '' verir gazı. Bu insanlar da her zaman olduğu gibi '' evet yahu , bunlardan bir cacık olmaz . '' diyerek sırtını döner.

Neyse ben zaten milletvekili adaylığını kabul etmedim. haliylen sorunum olmaz.

3. Cem Uzan tek dönem başkanlık yaparım ikinci dönemi istemem onda da Türkiye'yi AB'ye sokarım açın Türkiye'nin önünü diyor.

Bana mantıklı geldi

4.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Bizim ankarada nezih bir semtte 30 yıllık 3+1 evimizi 600 bine satamadık.

Dolar 18 e fırladığında arayan çoktu. Hatta fiyatı veren bile vardı.

Satmamıştık. Şimdi kaç aydır tek arayan yok.

Emlak fiyatları bir zamanlar 2. el 532 li hatların inanılmaz rakamlarla satışına döndü.

O vakitte 20 TL lik başka numara hattı 532 li olunca onbinlerce değere gazete ilanları vardı.
    Çok normal bir durum,resmen stagflasyonun içindeyiz şu an. İşin hakikaten cılkı çıktı artık 1 sene önce 300 400 bin olan evlere 1.5 2 milyon istiyorlar.İstesinler bakalım belki bir gün satarlar.

5. Paypal’dan sonra Visa ve Mastercard, Rusya’da bütün operasyonlarını durdurma kararı aldı.

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Cem Uzan tek dönem başkanlık yaparım ikinci dönemi istemem onda da Türkiye'yi AB'ye sokarım açın Türkiye'nin önünü diyor.

Bana mantıklı geldi
    İmar bankası yolsuzlugunuda anlatsın.cift muhasebe kaydını .
    Türkiye nin artık macera yaşayacak halı kalmadi.
    Liyakat sahibi insanlar makamlara gelmeli nokta.
    Sonunda bunu da gördük!

Yağ kavgası başladı
    https://twitter.com/Gazete_Yenicag/s...qqlRFWcKg&s=19
    Millet ittifakı bildirge yayınladı.olmasi gerekenleri.
    Son düzenleme : blue70; 06-03-2022 saat: 05:16.

7.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    38 İn üstü politika faizimi bekliyorlar acaba ?
    ucuzdan kapatalım !!!!
    olabilir.ayrıca neden TL toplamaya çalışıyor?

Sayfa 794/1019 İlkİlk ... 294694744784792793794795796804844894 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •