Stokta kalmaması normal sabah herbyeri yağmaladılar.
https://www.instagram.com/tv/Caur1Zb...dium=copy_link
bir halt olacağı yok.
Ülkenin kaynakları erimiş, insanlar her gün daha da fakirleşiyor ve yaşam şartları ağırlaşıyor. İktidara namzet olanlar ise önce yolsuzluğu, haksızlığı vb. bitireceğiz diyeceğine ( söyleyenlerde cılız sesle söylüyor )
1. Sözüm olsun, muhtarlara sekreter vereceğim. Muhtar evleri yapacağız. Yahu bu ülkede en gereksiz şey muhtarlıktır. Her şey e-devlette zaten. Sadece köylerde muhtarlığı bırak, şehirlerde komple kaldırın .
2. Sözü sözmüş, 2 hafta içinde istanbul sözleşmesini yürürlüğe koyacakmış. mesele sözleşmede olsaydı..... Önce aile destek proğramı ile kadın- erkek - çocuk aç kalmamasını sağlayın. Sonra da ekranlardan gereksiz yemek , temizlik, gelinler yarışıyor vb. proğramları kaldırın. Toplumun bam teline basıyorlar. Eğitimsiz insanlar bunları seyrederek , kendini özleştiriyor ve evde kavga başlıyor. Eğitime ağırlık verin. Evlenmek isteyenlere en az 15 gün kurs verilmeli.
3. Bol keseden öğrenciye şunu, öğretmene bu hakları, şu mesleğe bu kıyakları vereceğim vaatlerini bırakarak , insanlara ülke gerçeklerini açıkca söylemeyi ve önce ülke kaynaklarına sahip çıkılarak hazinenin kurtarılacağını sonra her kesime refah payı verilebileceği söylenmeli.
Aksi taktirde büyük beklentilerle gelirsiniz ve boş kasa ile ( dolması yıllar alabilir ) hiç bir yapamazsınız. Kasanın bu duruma gelmesinin sorumluları çıkar meydana 3-5 ay sonra '' gördünüz mü , ne dediler ne oldu, haydi yapsana vb... '' verir gazı. Bu insanlar da her zaman olduğu gibi '' evet yahu , bunlardan bir cacık olmaz . '' diyerek sırtını döner.
Neyse ben zaten milletvekili adaylığını kabul etmedim. haliylen sorunum olmaz.![]()
Cem Uzan tek dönem başkanlık yaparım ikinci dönemi istemem onda da Türkiye'yi AB'ye sokarım açın Türkiye'nin önünü diyor.
Bana mantıklı geldi![]()
Paypal’dan sonra Visa ve Mastercard, Rusya’da bütün operasyonlarını durdurma kararı aldı.
İmar bankası yolsuzlugunuda anlatsın.cift muhasebe kaydını .
Türkiye nin artık macera yaşayacak halı kalmadi.
Liyakat sahibi insanlar makamlara gelmeli nokta.
Sonunda bunu da gördük!
Yağ kavgası başladı
https://twitter.com/Gazete_Yenicag/s...qqlRFWcKg&s=19
Millet ittifakı bildirge yayınladı.olmasi gerekenleri.
Son düzenleme : blue70; 06-03-2022 saat: 05:16.
Yer İmleri