Sayfa 80/1007 İlkİlk ... 3070787980818290130180580 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 633 - 640 arası.

Konu: Viop XL

1. VISA ve Masterard lisanslarını çekerler ise ileride yerel sistem iyice bu global standartlardan uzaklaşabilir. ATM, POS, Kart, işlem tipleri vs için güvenlik, şifreleme vs çok standartları var, örnek olarak bazen yeni standart gelince eski ATM'leri bankalar değiştirmek zorunda kalıyordu diye biliyorum.

>>>>
    06.42: ABD merkezli Visa ve Mastercard, Rusya'daki operasyonlarını durdurdu.

Bir kaç gün içinde Rusya'da verilen Visa kartları ülke dışında, yabancı bankaların kredi kartları Rusya'da çalışmayacak, ATM'lerden de para çekilemeyecek. Rusya Merkez Bankası ve diğer bankalar vatandaşlara, yurt dışında gidecekleri zaman nakit almaları ya da Rus kredi kartı "Mir" edinmelerini tavsiye etti.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Korsan ürünlere izin vereceklermiş.

>>>>>>
    20.45: Rusya hükümeti, ülkeye arzı durdurulacak olan yabancı mallarda fikri mülkiyet hakkı kısıtlamalarını kaldırmayı planlıyorlar. Böylece pek çok ürünün "korsan üretimi"ne kapı aralanacak. Ekonomik Kalkınma Bakanlığı, bu tedbirin yaptırımlar süresince geçici olacağını ve Rusya'da mal ve hizmet satan yabancı markaları etkilemeyeceğini duyurdu.

ariston abi ruslar kesinlikle ceplerinde 5 kuruş para taşımazlar burada.

ingiliz gibi alman gibi değiller.

rus zaten otelde ki yemekler otelin denizi vs hepsi dahil içinde eğlenir tatilini yapar gider.

dış mekanda para harcayan rus çok nadirdir göremezsin.

direk kazıklanacağını bildiği için bira bile içmez rus. para birimimizi bile bilmiyor çünkü

Alıntı Originally Posted by sniper~ Yazıyı Oku
    ATM den çekmesi lazım. o bankanın alt yapısı. visa mc logoları alış verişte kullanmak amaçlı olmalı.

ayrıca ABD seçimlerine uzaktan hacking yoluyla müdahale edebildiği bizzat ABD tarafından iddia edilen bir ülkede kendi ödeme sistemini geliştirmek büyük bir mevzu olmasa gerek.
    ANTALYA'da kredi kartın geçmiyor. Bloke oldu.
    Bankamatik kartın var,
    RUSYA'daki hesabından nakit çekeceksin.
    VISA veya MC kart alt yapısını kullanarak erişim sağlıyor,ATM'ler.
    Ve bu yolda kapalı..

erken rezervasyon dönemindeyiz. visa/master yasakladı ise şuan ruslar rezervasyon yapamıyordur tatil düşünen.

gerçi savaş sırasında tatili kim düşünür orası ayrı bir konu.

Nasıl ki insan için zararlı olan
    SİGARA ve İÇKİ sektörlerinde satılan her ürün tüketilmek zorundaysa..

SİLAH sektöründe satılan ürünlerde bir gün harcanmak zorunda kalmayacak mı?
    Sat tankları istifle,depoda çürüsün.
    Kullanılıp ,imha edilmesi gerekmez mi?
    Tank,top,tüfek,uçak,roket,siha,füze hepsinin ayrı fabrikası, sanayicisi var..

Dünya genelinde envanterlerin azalması gerektiğine karar vermiş olabilir
    Silah Lordları,ABD'li museviler...!

tahmin ettiğimden hızlı ilerliyor süreç. putin yaptırımlar savaş ilanı etmek demiş rusyaya karşı.

Arkadaşlar,şöyle bir sorum olacaktı..Cevabı araştirdım ama bulamadım..Bilgisi olan yanıtlarsa sevinirim.

Peki Rusya yani Putin,batıya karşı ekonomik yaptırım yapabilir mi?Yaparsa hangi alanlarda yapabilir? Putin; Sonuçta yaptırımlar savaş ilanı etmek demiş Rusyaya.Aklıma böyle bir soru geldi..
    Sağolunuz.
    YTD

8. Geçen TV'de bir uzman, Rusya'da orta tabaka yok, üst tabaka ve alt tabaka var. Yaptırımlar çok etkilemeyebilir dedi.

İşler karşılıklı blöf düzeyini geçti gibi, bu hafta bence kritik olur. Gerilim devam eder ise Batı Rusya'yı yok sayacak gibi.

Severstel AB'ye ihracatı durdurup diğer ülkelere yönelecekmiş. Türkiye'de de satış şubesi olabilir. Dünyanın en düşük maliyeti ile yapan üreticisiyiz demişler. Yatına el konulan bir oligarkın kontrolündeymiş, babası orada işçi olarak çalışırken satın almış. Jetpa'nın Rus versiyonu gibi.

Sayfa 80/1007 İlkİlk ... 3070787980818290130180580 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •