Artan

12.320,00 10 18:10
85,80 10 18:10
236,70 9.99 18:10
88,70 9.98 18:10
67,85 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

46,58 -9.99 18:10
56,05 -9.96 18:10
194,30 -9.96 18:10
10,80 -9.92 18:10
21,60 -9.47 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

14.811.272.651,72 18:10
11.086.493.448,58 18:10
7.357.061.520,82 18:10
6.085.142.723,10 18:10
5.960.933.774,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 5530 madde; 1 - 8 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Çoğu hissenin topiğinde hiç yazmam burada arkadaşlar ilgili diye yazıyorum yazılarım rahatsız ediyorsa gerçekten yazmam, amacım ders vermek olamaz zaten kendimi de o mertebede görmem. Sadece tecrübe paylaşımı diyelim benim de zarar da olup zarar kes yapamadığım hisseler var bir tek siz zararda değilsiniz. YTD.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Hey allahım gene herkes borsa dersi verme peşinde ,ne diyeyim yanlış el oynadık kaybedenin lafı dinlenmez,doğaldır.

Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    Çoğu hissenin topiğinde hiç yazmam burada arkadaşlar ilgili diye yazıyorum yazılarım rahatsız ediyorsa gerçekten yazmam, amacım ders vermek olamaz zaten kendimi de o mertebede görmem. Sadece tecrübe paylaşımı diyelim benim de zarar da olup zarar kes yapamadığım hisseler var bir tek siz zararda değilsiniz. YTD.
    Yo yazın elbette ben kimseye yazma diyemem burası benim özel bloğum değil.

Şimdi bu cümlenin bize katkısı nedir sizce sn tahminci.Demek sizin bildiğiniz basit bir borsa kuralını bilmediğimiz için bu kağıtda dünyanın parasını kaybettik.Şimdi bu dersi aldığımıza göre bir daha cıss deriz böyle kağıtlardan almayız.Ne diyeyim 20 yıldır tekniğe inanmadan borsada genelde hiç para kaybetmeyen biri olarak artık iman ederim böyle kağıdı almam sn tahminci,bilgi için teşekkürler.

Bu arada neredeyse dünya savaşı çıkacak olmasına rağmen ben bu kağıtdan da ama az ama çok karlı çıkacağımı düşünüyorum.Paçal için bilançoya yakın fırsat kollarım.Artık masaya oturduk,parayı adamlara bırakıp çıkm ak benim borsacılığıma ters.Biraz yüklü almıyaydık iyiydi de neyse yapacak bir şey yok)))))))

Ha genel kuralıma ters davrandım orda özeleştirimi de yapayım.Aslında bu çaplı düşüş yapan kağıtlarda yatay trendi bekleyip o trendin yüzde 5 yüzde 10 yukarsında maliyeti artırmam lazımdı burda bedelli beni yanılttı.Hala çözemiyorum 1.11 den bedellisi tamamlanan kağıt 0.82 ye kadar nasıl düştü,herneyse borsa zaten çakal patronların speklerin yeri.Her şey beklenir bunlardan.

Çoğu hissenin topiğinde hiç yazmam burada arkadaşlar ilgili diye yazıyorum yazılarım rahatsız ediyorsa gerçekten yazmam, amacım ders vermek olamaz zaten kendimi de o mertebede görmem. Sadece tecrübe paylaşımı diyelim benim de zarar da olup zarar kes yapamadığım hisseler var bir tek siz zararda değilsiniz. YTD.
    Siz yazın dediğiniz için yazmıştım ben)
    Lütfen sizde giriş yaptığınızda yazarsanız çok sevinirim.
    Benim için değerli bir paylaşım olur.
    Teşekkürler.
    Burada paylaşılan hiçbir görüş, fikir,eylem v.s yatırım tavsiyesi değildir.G.P

7. Sn. GP biliyorum ben rica ettim yazmaya devam etmenizi siz de kırmadınız. Ancak yatırımcı psikolojisinin bozuk olduğu başlıklarda bilgi paylaşımı yapmak çok zor. Dikkat de etsek bir şekilde ders veriyor gibi suçluyor gibi bir izlenim oluşuyor. Halbuki ne haddimize.. arada faydalı olmak adına bazı tavsiyelerimiz oluyor onlar da ucuzdur buradan gireyim diyen arkadaşlara temkinli olsunlar diye yazılan yazılar.. burada kağıdı toplamaya devam edip maliyet düşüren arkadaşlara hitaben yazılan yazılar değil.. Ben de arada düşüncelerimi paylaşmaya devam ederim Sayın GP.

Alıntı Originally Posted by GP Yazıyı Oku
    Siz yazın dediğiniz için yazmıştım ben)
    Lütfen sizde giriş yaptığınızda yazarsanız çok sevinirim.
    Benim için değerli bir paylaşım olur.
    Teşekkürler.

Sn. GP biliyorum ben rica ettim yazmaya devam etmenizi siz de kırmadınız. Ancak yatırımcı psikolojisinin bozuk olduğu başlıklarda bilgi paylaşımı yapmak çok zor. Dikkat de etsek bir şekilde ders veriyor gibi suçluyor gibi bir izlenim oluşuyor. Halbuki ne haddimize.. arada faydalı olmak adına bazı tavsiyelerimiz oluyor onlar da ucuzdur buradan gireyim diyen arkadaşlara temkinli olsunlar diye yazılan yazılar.. burada kağıdı toplamaya devam edip maliyet düşüren arkadaşlara hitaben yazılan yazılar değil.. Ben de arada düşüncelerimi paylaşmaya devam ederim Sayın GP.
    Çok teşekkürler sayın tahminci.
    Yeneceğiz onları birlikte)
    Burada paylaşılan hiçbir görüş, fikir,eylem v.s yatırım tavsiyesi değildir.G.P

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •