Sayfa 483/701 İlkİlk ... 383433473481482483484485493533583 ... SonSon
Arama sonucu : 5601 madde; 3,857 - 3,864 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by vhisak Yazıyı Oku
    Bu şirket zamanında aktifindeki nakit varlığının bile altında uzun süre işlem gördü. Pd/dd 0,38 e kadar düştü. Bilançosu bugünkü halinden daha likit ağırlıklı olarak dolar nakit ağırlıklı idi. Burada her an her şey olması mümkün. Zira hisse sahipli hissedir.

Hesabınızı kitabınızı ona göre yapın diye uyarmış olayım.

Not:

Eski dost düşman olmaz
    O zamanlar dediğiniz gibi kasadaki dolar daha yüksekti ama kiralardan da bu kadar kazanmıyordu. PD/DD olarak haklısınız ama F/K olarak bakarsanız bu seneki gibi absürt bir durum da yoktu. Ben olayı savaş muhabbetine bağlıyorum çünkü yeniden değerlemelerden sonra gayet güzel tepki vermişti.

2.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    5.20 görünüyor. o kadar da değildir
    yanlış bakmışsındır

3.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    yanlış bakmışsındır
    işin şakasıydı. şu an pozisyona girdim. artık bekleme modundayım.

vhisak Guest
     Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    sizi hatırlıyorum sanki yabancı gelmedi isminiz
    Eskilerden eskimeyen bir dost diyelim; merak ederseniz 2018 senesi Genel.Kurul tutanaklarından bulursunuz Zamanında 2 seneden fazla taşıdım. GK şahsen gittim/gittik. Söylediklerimiz kısmen hayata geçirildi sonradan (bedelsiz sermaye artırımı) Lakin bir yerden sonra şansımı fazla zorladığım bu hisseden vedalaştım. Pişman olmadım çok şükür. Sadece bir noktaya dikkat çekmek için yazdım belki de 4 sene sonra. O da şu. Bu hisse 15 de olsa şaşırmam 150 de olsa. Elimde yok. Olursa zaten burada yazmam

vhisak Guest
    Teknik anlamda hiçbir zaman bir şirketin kasasındaki nakdi piyasa iskonto etmez. Bu durum Algyo da oldu hem de uzun süre. Nakdi iskonto edip yerlerde süründüren bugün gmenkulu canı isterse çok daha iskonto edebilir. Sadece düşünme açısından aklınızda bulunsun istedim

Alıntı Originally Posted by vhisak Yazıyı Oku
    Teknik anlamda hiçbir zaman bir şirketin kasasındaki nakdi piyasa iskonto etmez. Bu durum Algyo da oldu hem de uzun süre. Nakdi iskonto edip yerlerde süründüren bugün gmenkulu canı isterse çok daha iskonto edebilir. Sadece düşünme açısından aklınızda bulunsun istedim
    Ben sizi twtr dan da takip ediyorum,
    hissede olmasanız da gorüşleriniz bize fayda sağlayacaktır.

7. pddd 0.3x demek deprem, mortgage krizi demek oluyor. ona da yapacak bir şey yok. şu ortamda hedef bellidir.

8.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    pddd 0.3x demek deprem, mortgage krizi demek oluyor. ona da yapacak bir şey yok. şu ortamda hedef bellidir.
    Şuan tek bildiğim ve çalışan teknik haftalık macd sat ta ve aşağı kırıldı macd haftalık ta aşağı kırıldigi zaman haftalarca düşüş demek 32 altı olmamaliydi 32 altında yıllık EMA ortalamaya temas eder esasinda tekniği çok basit hisse haftalık grafiği aç sol tarafi sağ tarafa monte et özetle para kazandırma dönemi bana göre bitti şimdi verdiğini geri alacak acımasız olan bu işte spek 3.5 4 USD den ky yıktılari mali nereden yerine koyacaklar cevabı yıllık EMA da...

Sayfa 483/701 İlkİlk ... 383433473481482483484485493533583 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •