Battı balık yan gider.
Artık herşeyi hesap ediyorum.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
https://www.bloomberght.com/cari-aci...-cikti-2298611
Cari açık 1,5 yılın zirvesine çıktı
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Aralık ayına ilişkin ödemeler dengesi istatistiklerini yayımladı. Buna göre Aralık'ta cari açık 3,84 milyar dolarla 16 ayın en yüksek seviyesine çıktı. 2021'in tamamında ise 14,88 milyar dolarlık açık kaydedildi.
7.03.2022 15:02:15 Hazine Bakanı Nebati: İhracattaki güçlü görünüm ve turizmdeki toparlanma ile cari açık geriledi
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati: "Etiketler üzerinden operasyon çekenlere biz de operasyon çekeceğiz."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
68’de
6ncı filoyu denize dökenleri taşlayanlar tarihe kazındı.
Onlardan çoğu özeleştiri yapıp gerçeği görürken
şimdi sözümona çağdaş demokrat aydın geçinenlerin ABD gemilerine selam çakması, hava sahamızı korumak için gelmiş olabilir diye hayallere dalmaları çok manidar...
Hey marduk, bayağı oyun arkadaşı bulmuşsun...
Putinin batı yalan imparatorluğu sözünün eri olarak çok ıkınıp çabalıyorsun ama bakıyorum yalanını ancak tekrar edebiliyorsun...
Bak yevmiyeni alırım elinden...))
Nebati: Rusya-Ukrayna arasındaki gerginliğin ortaya çıkardığı gelişmeleri, risk ve tehditleri an be an izleyip, değerlendiriyoruz, her zorluktan sonra mutlaka bir kolaylık vardık, o kolaylığı göreceğiz mutlaka
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Nebati: Türkiye ekonomik modeli dünyaya örnek olacak
Nebati: Kişi başına gelirimiz artacak, ihracat rekorları kırmaya devam edeceğiz, gelişeceğiz, büyüyeceğiz ve her türlü enstrümanı kullanmaya devam adeceğiz
Yer İmleri