Sayfa 112/1007 İlkİlk ... 1262102110111112113114122162212612 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 889 - 896 arası.

Konu: Viop XL

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Güzel bir gündü, emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar.

Fazla yoruma gerek yok yani, bu havada düşmüyen endekis başka havada hiç düşmez. Düşmüyen endekis icat etmiş olmalılar
    Böyle bir düşünceye katılmak mümkün değil , Düşmesi gereken hisseler zaten düşüyor (Rusya olayından en çok etkilenen şirketler)
    Dünya realitesinin aksine hareket edersen , onlar çıkarken senin endekse -5 yaptırır ki ,bunun adına ayı veya boğa tuzağı değil, eşek tuzağı denilir

2. Germiyanoğulları senin katılıp katılmamanın bir önemi yok, pala katılıyor mu katılmıyor mu, önemli olan bu
    sen bir hiçsin, parası olan pala ne derse o oluyor, eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşektir
    Hamdım Piştim Yandım

3. Yabancı takas oranı 38,8.
    Tarihin en dibi...

Uçan kaçan yok bu haftayı biraz flat izlemek lazım..dji 33 bin altında 29 bine kadar kayabilir..Durup dururken petrol ambargosu haberi çıktı..Ateşkes olana kadar karşılıklı böyle şok gündemler oluşabilir..Spotta toplama fırsatı oluşur ama viop tehlikeli dikkat büyük pozisyon almayın..Akşam alda olan sistem sabah eksi gap yer..akşam sattayken sabah artı gap olur..tedbirli olun bak BoZkurt dayı hiç batıyor mu?..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

5. SP500 dünya çakılırken süzüm süzüm süzülüyordu. Şimdi dünya toparlarken o nazlanıyor. 4250 altına sarkarsa hızlanır düşüş. Avrupa yarın tekrar bugünkü dibi bir test eder yarın bu durumda
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    SON 15 iş gününde DAX -%16 Değer kaybetmişken; bıst100 %2 deger kaybetmiş...

Paragözün hakkını yemişiz.Dünya bizi kısssssssskanıyorrrr. 1.000 KASLAN GÜCÜ.

kaplan değil...KASLAN

bıst100 artık farklı bir şey.

Bademler orta vade trendi korumaya çalışıyorlar..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

8. Ne akşam seansına gerek var ne sabah seansına gerek var, zaten indiği gibi geri çıkıyor. Kırmızı yasak hemşehrim
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 112/1007 İlkİlk ... 1262102110111112113114122162212612 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •