Sayfa 820/1019 İlkİlk ... 320720770810818819820821822830870920 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 6,553 - 6,560 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

1.  Alıntı Originally Posted by caliagra Yazıyı Oku
    Buğday Mayıs vadeli CBOT 1294 usd =1294/2720=0,475x14,25=6,76 TL/kg Fob teslim

Buğday Mayıs vadeli CBOT 1326 usd =1326/2720=0,4875x14,45=7,044 TL/kg Fob teslim

Dün markette çalışan bir arkadaşla konuştum. Makarna ve baklıgillere zam gelebilir dedi. Mağaza sorumluları 6000-8000 arası maaş alıyormuş. aslında fena da değil.

3.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Tariş bir kooperatiftir, farklı faaliyet alanları var ama zeytin ve zeytinyağı kanalında çok güçlüdür. Ürünlerini kendi üyelerinden temin eder. Örneğin zeytinyağını zeytinyağı fabrikalarında zeytinlerini sıktıran üreticilerden temin eder. Ve üyelerine piyasanın daha üzerinde alım fiyatı teklif eder. Hileli ürün olmaz. Düşük kalitedeki zeytinyağını da kendi rafinasyon tesisinde rafine ederek, rafine zeyinyağı ve riviera zeytinyağı yapımında kullanır. Ama şu ortamda onun da karlılığı iyi değildir hatta batak olduğu söyleniyor. Ama elinde çok değerli emlakları var ve üye sayısı nedeniyle hiçbir hükümet siyaseten batmasını istemez.
    Bu bilgileri neden verdim bilmiyorum
    Halka açılırsa hissesini alırım

ytd

4. Nebati: Türkiye savaş ülkesi değil, tarım ülkesidir.

// dünkü konuşmasında geçen bir cümle idi

5.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Nebati: Türkiye savaş ülkesi değil, tarım ülkesidir.

Sanki her savaş topla tüfekle oluyor, sanki sadece savaşta metelige muhtaç olunuyor, gıda kuyrugu oluşuyor

6.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Tariş bir kooperatiftir, farklı faaliyet alanları var ama zeytin ve zeytinyağı kanalında çok güçlüdür. Ürünlerini kendi üyelerinden temin eder. Örneğin zeytinyağını zeytinyağı fabrikalarında zeytinlerini sıktıran üreticilerden temin eder. Ve üyelerine piyasanın daha üzerinde alım fiyatı teklif eder. Hileli ürün olmaz. Düşük kalitedeki zeytinyağını da kendi rafinasyon tesisinde rafine ederek, rafine zeyinyağı ve riviera zeytinyağı yapımında kullanır. Ama şu ortamda onun da karlılığı iyi değildir hatta batak olduğu söyleniyor. Ama elinde çok değerli emlakları var ve üye sayısı nedeniyle hiçbir hükümet siyaseten batmasını istemez.
    Bu bilgileri neden verdim bilmiyorum
    Bu ve benzeri doyurucu bilgileri her zaman verebilirsiniz
    Sayenizde bilgi edindik.
    Teşekkürler...
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

Bu gece yarısından sonra motorine 2.34 kuruş, benzine de 1.12 kuruş zam gelecek. 5 iş gününde benzin ve motorin 5'inci kez zamlandı.

Haber Giriş: 8 Mart 2022 Salı - 07:06

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

8.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Nebati: Türkiye savaş ülkesi değil, tarım ülkesidir.

ayaklar baş olunca böyle oluyor.
    bu gibi beyin yakıcı laflara maruz kalıyoruz.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Sayfa 820/1019 İlkİlk ... 320720770810818819820821822830870920 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •