Sayfa 355/691 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 2,833 - 2,840 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

Sn şekerli bu saatten sonra ne ekmeği ne yağı herkes ölmüş eşek kurttan mı korkar modunda bence,valla adamlar dümenlerine devam ediyorlar,etsinler bakalım .)))))))))

2.  Alıntı Originally Posted by ŞEKERLİ Yazıyı Oku
    Yanlız bugün 88 den epey işlem oldu.. Fiktif işlem olma olasılığı bir hayli yüksek..Kim satar bu fiyattan ben de hayret ediyorum. Umarım böyle yazarak manipilasyon yapanların ekmeğine yağ sürmüyorumdur.. YTD
    hiç merak etme sağ cepten sol cebe ya da can sıkılırsa soldan sağa. arada kaçakları toparlıyorlar. dümen aynı 5 -6 kişi arasında dönüyor hissiyatındayım. ytd.

3. Valla ben emekliyim ve hergün ekran başındayım sabahtan kapanana kadar. Boş geçen günlere çizik atar geçerim maliyetimde 1,06 civarında kayıp olan sıfırlanınca 150.000 tl olsun, neler kaybetmedik ki. Volvo arabayı 329 a sattık 1 ay sonra 500 oldu. Şimdi 650 den aşağı değil.. Nasılsa bahtsız bedeviyiz, Yukarıda arkadaş söyledi ölmüş eşek kurttan korkmazmış

4.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Eh o zaman tamamdır.Borsa kumarbaz adamların işidir.Ne kadar risk o kadar çok kar.Hayırlısı artık.
    işin sonunda kar varmı yokmu bilemem.(zaten yüzde yüz kar olacağını bilsem ben oraya olmam)kumar bir alışkanlık,bir yaşam tarzıdır.sigara,içki,hatta uyuşturucudan daha ağır alışkanlıktır.yaşamayan bilemez.Elimdeki tüm hisseler riksi kazandırma ihtimali çok az olan heyecan veren hisselerdir..Bu konuda tez yapmak isteyen benim hangi hisselerden ilgilendiğimi hisse netten veya küşlüdan anlar..

5.  Alıntı Originally Posted by ŞEKERLİ Yazıyı Oku
    Valla ben emekliyim ve hergün ekran başındayım sabahtan kapanana kadar. Boş geçen günlere çizik atar geçerim maliyetimde 1,06 civarında kayıp olan sıfırlanınca 150.000 tl olsun, neler kaybetmedik ki. Volvo arabayı 329 a sattık 1 ay sonra 500 oldu. Şimdi 650 den aşağı değil.. Nasılsa bahtsız bedeviyiz, Yukarıda arkadaş söyledi ölmüş eşek kurttan korkmazmış
    stagflasyonun göbeğindeyiz ülkece,satılamayacak fiyatlara çıktı herşey.Ev fiyatları da öyle bu millet parayı nasıl buluyor ben anlamıyorum.

6. bugün yine hisseyi kıpırdatmadılar. . kademeler herzaman ki gibi. alan satan herzamanki gibi. bi ky yoktu. sahi nerdeler.?

7.  Alıntı Originally Posted by cmmozy Yazıyı Oku
    bugün yine hisseyi kıpırdatmadılar. . kademeler herzaman ki gibi. alan satan herzamanki gibi. bi ky yoktu. sahi nerdeler.?
    öyleki a1 kendi lotunu alıyor satıyor. bu kadar sığız. Arada promosyon yapmassan a1 kimse takılmaz hisseye. aç kesenin ağzını biraz.

8.  Alıntı Originally Posted by Ordinaryus Yazıyı Oku
    stagflasyonun göbeğindeyiz ülkece,satılamayacak fiyatlara çıktı herşey.Ev fiyatları da öyle bu millet parayı nasıl buluyor ben anlamıyorum.
    Nisanda arsamı sattım kavga dövüş 1.030.000 a, karşılığında 330.000 2017 s60 advance volvo aldım. 4,5 ay sonra 329 a zor sattım. Ev alacaktım izmirden anlaşamadım ( 760.000 tl 2+1 ) bende TL ye yatırdım nasıl olsa döviz artmıyor diye bir sabah uyandık ki döviz uçtu, para hiç oldu.. Ev fiyatları milyonu geçti. Şuan benim sattığım arsa 2,8-3 milyon arasında Daha nasıl bahtsız bedevi olunur bilemiyorum. Ana para bile erimeye devam ediyor hem enflasyon ile hem de borsa ile

Sayfa 355/691 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •