Sayfa 67/109 İlkİlk ... 1757656667686977 ... SonSon
Arama sonucu : 866 madde; 529 - 536 arası.

Konu: AVOD - A.V.O.D. Gıda ve Tarım

1.  Alıntı Originally Posted by tacir1 Yazıyı Oku
    Sn. Zelig, sizce maden raporlaması ne zaman tamamlanır?
    Bence Mayıs ayı civarı üstadım, şu an kağıdı çok baskıladıkları için bedelli bitiminde hemen raporlamazlar diye düşünüyorum ama kap açıklamalarına göre çok geçe de bırakmazlar sanırım, o yüzden tahminim mayıs ya da haziran olur...

2.  Alıntı Originally Posted by zelig Yazıyı Oku
    Bence Mayıs ayı civarı üstadım, şu an kağıdı çok baskıladıkları için bedelli bitiminde hemen raporlamazlar diye düşünüyorum ama kap açıklamalarına göre çok geçe de bırakmazlar sanırım, o yüzden tahminim mayıs ya da haziran olur...
    güzel tahmin. 2022/3 aylık bilanço dönemine denk gelir. bedellisini tamamlamış, borçlarını ödemiş, üstüne maden.
    Son düzenleme : bardakçı; 16-02-2022 saat: 16:49. Sebep: kafa 2021 de kalmış hala.

3. Işık Ökte 2022 yılında özellikle petrol, bakır ve aliminyumda emtia balonu oluşabilir diyordu geçenlerde. Bu da zamanlama olarak denk gelirse 2022 2. yarısı avod rallisi olabilir bu durumda.

Ama öncelikle hisselerin patron tarafından adam gibi toplanması lazım, şu anda millet bedelli parası denkleştirmek için hisse satıyor veya rüchan hakkını satıyor. Umarım patron kendi olmasa bile en azından yancılarına ufak ufak aldırtıyordur. Hissede patronun desteklemediği bir rallinin olmasına ihtimal vermiyorum.

Alıntı Originally Posted by bardakçı Yazıyı Oku
    güzel tahmin. 2022/3 aylık bilanço dönemine denk gelir. bedellisini tamamlamış, borçlarını ödemiş, üstüne maden.

4. Hâlâ neden bu baskı
    AA......k........larım
    Gıda ve maden daha ne olsun

5. avod geldi aşka avodun aşkı bambaşka

6. putinin son açıklamaları sonrası borsa negatif. ama ben avodda takviye yapacağım. yatırım tavsiyesi değildir.

7. elimde 8 hisse var. üçe düşürmeyi planlıyorum.bie tanesi bu.

8. Darısı borsadaki diğer ambalaj firmalarına göre 2/3 ucuz kalmış
    Üstelik te yıllıkta müthiş kâr yazan
    BANTAŞŞŞ un başına

Sayfa 67/109 İlkİlk ... 1757656667686977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •