Sayfa 186/1007 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286686 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 1,481 - 1,488 arası.

Konu: Viop XL

1.  Alıntı Originally Posted by joker16 Yazıyı Oku
    arkadaşlar tüpraş temettüsü ve tarihi belli oldu mu acaba ?

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1002154
    Karar Tarihi

16.02.2022
    Nakit Kar Payı Ödeme Şekli

Ödenmeyecek
    Para Birimi

TRY
    Pay Biçiminde Ödeme

Ödenmeyecek
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Teknik analiz yoksa viopu temel analizle mi alıp satacacağız?..Bozkurt dayı ne diyorsun?..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

3. Tesekkur ederim sn. Ariston

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

4.  Alıntı Originally Posted by gmt® Yazıyı Oku
    bu tekistilciler ozeyniklen dandik kumaştan şort yapiyolar yenisini alalim diye..ultra nano fiskirtma gecirmez teknnonijili şort biçmiya mi bi sorayim bakim Coco Channel abeye..
    Çok denüşük şortta denedük, çizgilisi, çizgisizi, leopar desenliden tut kaplan amblemlisine kadar ama bizim pala şort giyeni her seferinde dımdızlak ortada birakiyi, duşakabine sokup fişkirtiyeah, bakalım dayanma gücümüz ne kadar
    Hamdım Piştim Yandım

5. Trend takibi candır.

Dow teorisi (yükselen dipler - alçalan tepeler) ve "hidden divergency" yeterli!

Diğer analiz araçları; giderse şansına gelirse bahtına!

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Çok denüşük şortta denedük, çizgilisi, çizgisizi, leopar desenliden tut kaplan amblemlisine kadar ama bizim pala şort giyeni her seferinde dımdızlak ortada birakiyi, duşakabine sokup fişkirtiyeah, bakalım dayanma gücümüz ne kadar
    galibam 24 subat sabahneyn 10:00 daki şort sopasinin aynisinin tipkisini yarin sabah longggg diye oturtturu vermeden kapatmacak fiskiyenin bompasının vanasını..

7. sabah 9:00 muş 10 daki taa ufaak sopa..yannis soledim..

8. Ben teknik analize inanıyorum. 3-4 bin kişi le anket yapıp seçim sonuçlarını biliyorlar. Büyük şirketler kamuoyu araştırmalarına büyük para yatırıyor. İşletmeler her türlü veri madenciliği yapıp kalite iyileştirmesi, yeni özellik ekleme veya yeni ürün geliştirme ya da pazarlama satış faaliyeti geliştiriyor.

Dünyada ve özellikle bizde son dönemde aşırı asimetrik piyasa var, yapay işlemler ile bilgi kirliliği yapılıp vatandaş ütülüyor. Öte yandan panik anlarında ve sürpriz haberlerde gayet güzel çizgiler oluşuyor, ama yine bir süre sonra enstrümanın sahibi tekrar kontrolü ele alıyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 186/1007 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286686 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •