Sayfa 194/1007 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294694 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 1,545 - 1,552 arası.

Konu: Viop XL

TUPRS, petrolü fırsat bildi yukarı aldı..
    yarın sabah 188 altı vadeli açmalı--bu fiyatlamayla-
    yapar mı? bakacağız..

2. sabah brz daha fiskartsin yirtmacclı şortumu giyerim,denişiklik seviyy pala..

3. Google’ın Ceo’su Sundar Pichai, hamam böceği teorisi’ni şöyle anlatıyor;
    Bir gün, sıradan bir restoranda oturuyor ve kahvemi yudumluyordum. Orada oturduğum esnada uçan bir hamam böceği aniden ortaya çıktı ve bir kadının üzerine kondu.

Kadın, böceğini görür görmez büyük bir panikle çığlık atarak zıplamaya başladı. Bir yandan panik içerisinde zıplarken bir yandan da elleriyle hamam böceğini üzerinden atmaya çabalıyordu. Doğal olarak onun bu halini gören arkadaş grubu da onunla birlikte paniğe kapıldı ve onlarda sağa sola sallanmaya başladılar.

Bu esnada kadın, hamam böceğinden kurtuldu ve böceği üzerinden savurdu. Fakat hamam böceği şimdi de gruptaki diğer kadınlardan birinin üzerine konmuştu! Şimdi de gruptaki diğer kadın için büyük bir panik ve hengame başlamıştı. Ta ki garson ufukta gözükene dek. Hamam böceği diğer kadının da üstünden uçtu ve yardıma gelen garsonun üzerine zıpladı. Ancak garson diğerlerinden farklıydı. Sakince üzerindeki hamam böceğinin davranışlarını takip etmeye başladı.

Sonunda hiçbir heyecan emaresi göstermeden hamam böceğini parmaklarıyla tutarak restoranın kapısından dışarı atmayı başardı. Kahvemi içerken izlediğim bu garip olay aklımda tilkilerin dolaşmasına yol açtı ve başladım düşünmeye. Yaşanan tüm olayın ardından, acaba ufacık ve bilinçsiz bir canlı olan hamam böceği tüm bu çılgınlığın sorumlusu olarak gösterilebilir miydi?

Eğer bu doğruysa garson neden diğerleri gibi rahatsız olmamış, sakinliğini korumuştu?

Diğer herkes paniğe kapılıp olayı çözemezken, garson sakinliğini hiçbir şekilde bozmadan olaya sakince yaklaşmıştı. Hayır, problem hamam böceğinde değildi. Problem, insanların hamam böceğinden duydukları rahatsızlığı yönetmekteki başarısızlığındaydı. Problem insanlardaydı. O zaman bunun sadece bu ilginç ve basit olayla sınırlı olmadığını, hayatın her alanında benzer durumların yaşandığını fark ettim.

Babamın, patronumun ya da karımın davranışları değil, bu davranışlardan duyduğum rahatsızlıkları kontrol altında tutamıyor olmamın beni rahatsız ettiğini anladım. Trafik sıkışıklığından yaşanan rahatsızlık da aynıydı. Trafik sıkışıklığı aslında beni rahatsız etmek için tek başına yeterli değildi. Ben trafik sıkışıklığının yarattığı rahatsızlık hissiyle baş edemediğim için bu olay canımı sıkıyordu. Aynı trafikte sıkışmış olmalarına rağmen “mutsuz†olmayan insanları başka ne açıklayabilirdi ki?

Problemin kendisinden ziyade benim probleme olan yaklaşımım, problemin hayatımda yarattığı kaosun gerçek sebebiydi. Başımdan geçen bu hikayeden anladım ki hayatta önüme çıkan olaylarda tepki vermeden önce durumu anlamaya çalışmalı, ardından tepki değil, anlamlı bir yanıt verebilmeliyim.

O gruptaki kadınlar sadece tepki gösterdi, garson ise anladı ve bir cevap verdi.
    Bir insanın eğitim düzeyi, görünüşü, kültürü her ne olursa olsun, başarısında olaylara karşı verdiği reaksiyon bence önemlidir.
    Reaktif bir yapıdaki insanlarla çalışmaktan yana proaktif insanlarla çalışmayı tercih ederim.

Daha önce borsada kazanmanın anahtarını söyledik.
    Son düzenleme : Ex2000; 09-03-2022 saat: 22:46.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    sn. bozkurt, zarar şu an kabulümdür. dediğim gibi teminat problemim yok ! pozisyonu hemen kapatacağız diye bir kaide de olmadığına göre 24 Mart max. hedef günü, o gün değerlendirelim isterim (ama içimden bir ses daha önce değerlendireceksiniz diyor[emoji4])
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Senin durumun da sakat, şuan tek şanslı olan keremalkm abi, en iyi atışı o yabtı

5. 1. Borsa sabır işidir. (Yoksa bulaşma)
    2. Borsa strateji işidir. (Yoksa bulaşma)
    3. Borsa zamanlama işidir. (Yoksa bulaşma)
    4. Borsa yatırım işidir. (Kumar diyorsan bulaşma)
    5. Borsa para yönetimi işidir. (Yönetmesini bilmiyorsan bulaşma)
    6. Borsa psikoloji işidir. (Kaybedince üzülüyorsan kazanınca seviniyorsan bulaşma)
    7. Borsa kanal bul ve bu kanalı yönet işidir.

https://psikolojistanbul.com/2013/04...hmallow-testi/

Kazanmanız dileğiyle.

6. Ex2000 bu pala hamam büceki mi oluyo ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    1.350 puan kadar üzerinde...

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    TEORİĞİN 70 PUAN ÜZERİNDE şu anda

8.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    sn. bozkurt, zarar şu an kabulümdür. dediğim gibi teminat problemim yok ! pozisyonu hemen kapatacağız diye bir kaide de olmadığına göre 24 Mart max. hedef günü, o gün değerlendirelim isterim (ama içimden bir ses daha önce değerlendireceksiniz diyor[emoji4])
    Tabiki borsada fırsatlar hiç bitmiyor, sansınız ve nasibiniz varsa değerlendirirsiniz. Sizin strateji planınızı bilemem. Yarın löp diye vermeyeceklerinin garantisi yok
    tek bildiğim bişii varsa,
    pala alıyor sa alıcan satıyorsa satıcan.
    Şuan alıyor, satarsa düşünürüz
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 194/1007 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294694 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •