Sayfa 211/1007 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261311711 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 1,681 - 1,688 arası.

Konu: Viop XL

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Hergün para dağıtıyorlar burda bi türlü sıra bize gelmiyor diyenler varsa bişeyler ters gidiyor demektir. Teknik analiz bilmiyorsa bian önce öğrensin, Napim katırcı_bedri abi elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.
    zalım pala yannış yöne fışkkırtıyo bak ya şuna mahsus yapar gibi
    Senin gardıropta her türlü fışkırmaya karşılık mühimmat var ve senin gibi hızlı reaksiyon alamazlar..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

2.  Alıntı Originally Posted by Kandirildim Yazıyı Oku
    Spotta alsa anlarım.
    Vadelide götürüp spotta yerinde saydırıyor namussuz.
    Long için çok erken sn sahingonul
    Kişisel görüşümdür...
    risk varsa kazanç var. herkes satıyorken almak lazım

3.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Palanın dikkatini dağıt millet sebeplensin..
    Striptiz yapsak olur mu

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Striptiz yapsak olur mu
    estağfurullah..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Baba filminde "aracılık için sana gelen haindir" sözü vardı. Mantıken babalar aleminde senden taraf olsa zaten sana sormadan yapılması gerekeni yapar, diye düşünmüştür.

O yüzden bu tip işlere girerken 10 kere düşünmek lazım.
    bir de "güvenliğini sağlamayı garanti eden haindir" gibi bir şey diyordu bahçede baba oğluna. filmin sonunda tesco benim bölgeme gideceğiz diyince öldürülmüştü.
    audentes Fortuna iuvat

6.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    estağfurullah..
    Adı üstünde pala bu. Ya striptiz yapacaz yada arkadaki incir yaprağını çekecez

massanın tekrar denge kazanması için bence vadelinin 225 altında bir değerle kapaması lazım aksi beyhude

8.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    bir de "güvenliğini sağlamayı garanti eden haindir" gibi bir şey diyordu bahçede baba oğluna. filmin sonunda tesco benim bölgeme gideceğiz diyince öldürülmüştü.
    Çok tutan bir film olması hayatın gerçeklerine vurgu yapmasından olabilir.

Öte yandan vatandaş pişman olmuş, senden özür dilliyor, ne istersen verecek tipi bir aracılık da sakınca olmayabilir. Elçiye zeval olmaz diye bir söz de var.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 211/1007 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261311711 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •