Sayfa 235/1007 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335735 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 1,873 - 1,880 arası.

Konu: Viop XL

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    Bir soru sormak isterim.Teb niye bu kadar4 önemli. Twitterda da buna bakıyorlar.
    Teb İN BU KADAR TOPLU kontrata sahip olduğu ve diğer kısmında bu kadar az olduğu zaman çok nadirdir.Hatta yoktur.

sadece ARALIK 2021 VADESİNDE bu olmuş( özellikle diğerin azlığı)...onda da 1400 den 2.700 e gittik.

Bundan heyecan yapılıyor.

NOT; TEB her zaman longtur.Ama bu kadar agresif long olması çok nadir.Ama en önemlisi ''DİĞER'' KISMIN LONGTA NEREDEYSE OLMAMASI..

kamuya açık ,elini göstererek oyun olur mu veya her zaman aynısı olur mu?..o da ayrı konu.
    PAPAZ HER GÜN PİLAV YER Mİ?...o da var, görünen de var..

Benim bir hayalim var :

Politika faizi: 30
    Dolar: 8.30

Halkın alım gücünün yükseldiği , çarkların yeniden dönmeye başladığı güçlü Türkiye....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Benim bir hayalim var :

Halkın alım gücünün yükseldiği , çarkların yeniden dönmeye başladığı güçlü Türkiye....
    Ev fiyatlarının çakıldığı

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Teb İN BU KADAR TOPLU kontrata sahip olduğu ve diğer kısmında bu kadar az olduğu zaman çok nadirdir.Hatta yoktur.

sadece ARALIK 2021 VADESİNDE bu olmuş( özellikle diğerin azlığı)...onda da 1400 den 2.700 e gittik.

Bundan heyecan yapılıyor.

NOT; TEB her zaman longtur.Ama bu kadar agresif long olması çok nadir.Ama en önemlisi ''DİĞER'' KISMIN LONGTA NEREDEYSE OLMAMASI..

kamuya açık ,elini göstererek oyun olur mu veya her zaman aynısı olur mu?..o da ayrı konu.
    PAPAZ HER GÜN PİLAV YER Mİ?...o da var, görünen de var..
    sağ ol ABKA....

5. kkmden ne kadar para cıkacak bır hesaplasınlarda herbırımıze ne kadar fatura gelecek bılsek...dogruysa 15e gore 25 mılyar ılan40 arası denıyor...fakırden al zengıne ver.....o tersı degıl mıydı robın hood zengınden al fakıre ver masallah herseyın tersını yapıyoruz
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Benim bir hayalim var :

reise anlattın mı hayalini yoksa sadece hayal mi görüyorsun
    bir halt olacağı yok.

7. TL ye yatırım yapan (mevduat, repo vs) daha da fazla kaybetti. Faizden faiz kazanma dönemini bitireceğiz dendi. faizler düşünce vatandaş dolara altına g.menkul, arabaya yönlendirildi. Üretim yok. Vatandaş aldığı evi arabayı tarlayı, altını doları katma değer yaratmadan pahalıya satmanın peşinde bırakıldı. Yerli ve milli lafı hikaye oldu. Dolarizasyon hala yüzde 60 larda. Kur korumalıyı da eklersen yüzde 75-80 .
    Sözün kısası faizleri yükseltmediğin sürece vatandaşın geliri de erir, TL yatırımı da pul olur.

Faizler artsa Borsa da dolar düşünce dolar bazında değerlenir, cds yükselir yabancı girişi tekrar başlar. Enflasyon düşer.

Benim ki tabi hayal.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. haftasonu riskini almak istemeyenler satışlarını saat kaçta tamamlar acaba ?

haftasonu ne olur diye korkuyorlar da, risk almak istemiyorlar, savaş falan çıkar diye mi korkuyorlar- onu da anlamıyorum pek

Sayfa 235/1007 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335735 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •