Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 244/1014 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344744 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 1,945 - 1,952 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1. https://www.sahibinden.com/ilan/emla...53599313/detay İzmir de bornova da ( en tutulmayan semti Mevlana da ) Otoban kenarında temeli yeni atılmış olan PİEV sitesinde bayramdan önce 280 bin tl. olan ( lansman fiyatı- ne demekse-) daire gördüğünüz gibi 225 bin tl. ye düşmüş.
    Şimdi konut fiyatları balon mu, yok sa tutturabildiğine mi ? Bölgede kiralar 1000 tl. Tam karşısında 4 yaşında 3+1 ara kat 320 bin tl.

2.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Zaten o kafa yüzünden böyle garip gurup evler Paris merkezdeki saray yavruları ile sidik yarıştırıyorlar.

Alana hayırlı uğurlu olsun. Benden bu soyguna bir Allah'ın kuruşu işlemez.
    birazda emlakci cakalligi parselledikleri bolgelerde surekli fiyat artiriyorlar. ama millette para yok artik. bolluk bitti sanirim. benim gözlemledigum su anda geri cekilme var biraz. bazilari kıl aldirmiyor olabilirler ama bi yere kadar dayanabilirler. yukardaki arkadas bi fiyat teklifi yaparsa ayni eve 450 den bizide bilgilendirirse hem kendi pismanligi gitmis olur hemde ne kadar ciddi olduklarini anlarız

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Her gün müsait oldukça ilçeleri geziyor ve yerinde yeni projeleri inceliyorum. Gezdikçe şu ilanlarda yazılan aldatmacaları görüyorum. Adamlar , yazdıklarından utanmıyorlar. Projeye gidince yetkiliye soruyorum; '' siz felan noktaya 3 dk. demişsiniz ama en az 13 dk.'' adam pişkin '' Abiciğim, yanlış yazılmıştır. Her şey ortada '' diyor. Yahu be adam her şey ortaya çıkınca zaten bir kıymeti kalmıyor. İlanı çekici yazarak benim ilgimi çekiyor ve zamanımı çalıyorsunuz. Şimdi siz iyi reklam mı yapmış oluyorsunuz ? Alacaksam bile almam diyerek ayrılıyorum.

4. Bende İstanbul Anadolu yakasında arayış içersindeyim, ağırlık ikinci el arıyorum ama projelerede bakmamazlık etmiyorum. Şundan iki ay evvel bitmek üzere olan bir projeye baktım, yerleşim başlamış ama daha iskan alınmamış.

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Adamlar , yazdıklarından utanmıyorlar. Projeye gidince yetkiliye soruyorum; '' siz felan noktaya 3 dk. demişsiniz ama en az 13 dk.'' adam pişkin '' Abiciğim, yanlış yazılmıştır. Her şey ortada '' diyor. Yahu be adam her şey ortaya çıkınca zaten bir kıymeti kalmıyor. İlanı çekici yazarak benim ilgimi çekiyor ve zamanımı çalıyorsunuz. Şimdi siz iyi reklam mı yapmış oluyorsunuz ? Alacaksam bile almam diyerek ayrılıyorum.
    Site metroya matbu yazılı olarak 400 metre diyor, ben yürürken ölçtüm 1150 metre yazılı dairenin net alanı (duvardan duvara lazerle ölçümde) yukarıdan aşağı hesaplamada % 11 daha küçük Tavan yüksekliği brüt 3.60 net 3.30 diye sözel söylüyor, makine ile ölçüyorum 3,08 metre çıkıyor. Tamam herşey ortadada ama güven kalmamış artık, ya benim o an göremediklerim, tapudan sonra herkes kendi yoluna gider .....

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    1,5 liralik benzini 5 liraya almayı kabul etmediği gibi mi?
    Diğerköprülerden 5 liraya geçerken yeni köprüden 3 katı fiyata geçmeyi kabul etmediği gibi mi?
    Bak ne diyorum tulumbada su bitti bitecek.
    Satacak bi ptt bi caykurdan başka bişey de yok!
    Geçenlerde hanımın koye gittim eskiden şarıl şarıl akardı kaynak suyu. istedikleri gibi kullanır para vermezlerdi.
    Bi de ne göreyim yollar kazılmış evlere su saati takılmış. Bundan sonra demişler kaynak suyu falan yok.
    Belediye suyu alıp parasını vereceksiniz.
    Niye dedim? Adam passat mi çeksin yanlarına dediler😂😂😂

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    koyde su sayaci hic duymadim

kasaba yada ilce olmasin o

ulkenin iligine kadar somuruyorlar

6. Yakinda kapitalizmde Amerika ya rahmet okuturuz diye dusinuyorum. Hersey metalastiriliyor. Bedava peynir artik fare kapininda bile yok

MX5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    koyde su sayaci hic duymadim

kasaba yada ilce olmasin o

ulkenin iligine kadar somuruyorlar
    Her köy bi ilçe yada kasabaya bağlıdır sonuçta 😂
    Belki mücavir alan falan ilan edinmiştir...

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. büyuk sehir oldu bir çok yer. köylerde mahalle tabiki

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 244/1014 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344744 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •