Sayfa 444/993 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544944 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 3,545 - 3,552 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

Şu anda dolarda kalıp kkm ye geçmeyenler karda.Neden derseniz kkm de aradaki fark ödenecek deniyor da e dolar alım satımında satarken dünyanın marjı vardı alımda da marjlar eskiye göre çok doları sattın kkm aldın döndün o para ile gene dolar aldın doları hiç alıp satmayan bir lira komisyon ödemedi senden karlı durumda.KKM ye dolar bozarak geçen yoktur da varsa diye anlattım bunu.E dolarcıya kkm nin yenisi cazip değil,kkm ye alışan TL faizcide bu işi sever öyle ya garantili artık parası kur şoku yeme olasılığı sıfır onun da parası artık dolarda o 500 milyarı tekrar TL de durmaya nasıl ikna edeceksin.Gene kkm ye devamdan başka yol yok.Eh bu da hazinenin canına okuyacak.Aslında at ölü de padişaha diyebilen yok.

Annemin düşük faizli TL ile bir hesabı vardı 100 bin lira kadar bir para öyle düşük faizle döner dururdu.13.60 dan bağladık kkm ye.Şimdi 20 nisanda dolar 11 olsa hemen dolara dönerim hem üç aylık TL faizini almış olacak hem 11 den dolar almış olacak 13.60 altı her rakam onun için fırsat olur.Bakın bu paranın dönüşü 20 nisan ,dönüşleri 30 nisanda olan var 10 mayısta olan var,bu kkm tek günde doları düşürdün olay bitti gibi düşünmeyin tedricen dolara geçebilecek 500 milyar TL lik bir mevduat yarattın,iş aynı günle hallolsa belki denerler de olay öyledeğil.

3.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Annemin düşük faizli TL ile bir hesabı vardı 100 bin lira kadar bir para öyle düşük faizle döner dururdu.13.60 dan bağladık kkm ye.Şimdi 20 nisanda dolar 11 olsa hemen dolara dönerim hem üç aylık TL faizini almış olacak hem 11 den dolar almış olacak 13.60 altı her rakam onun için fırsat olur.Bakın bu paranın dönüşü 20 nisan ,dönüşleri 30 nisanda olan var 10 mayısta olan var,bu kkm tek günde doları düşürdün olay bitti gibi düşünmeyin tedricen dolara geçebilecek 500 milyar TL lik bir mevduat yarattın,iş aynı günle hallolsa belki denerler de olay öyledeğil.
    KKM leri serbest bırakılıp dövize çevirilebilecekleri bir karşılık var mı acaba MB de piyasalarda o kadar bozduran şirket vs. de oldu ama net -54 milyar soğan

wat ken ay du samtayms

4.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Diğer yandan, bir numara çevrilip, KKM ürününe güvenip para yatıranlar bir şekilde mağdur edilirse, bundan sonra çıkarılacak değişik enstrümanlara güven de kalmaz.
    Herkes acaba nereden kazık atacaklar diye düşünecektir.
    Gerekirse önden ve arkadan her türlü enstrumanla mudahale edileceğinin garantisini sayın bakan vermişti yanılmıyorsam

gerisini yatırımcı dusunsun ama duvar dibinden yurumekte fayda var

5. Göcek Tüneli nde vicdanları sızlatan olay! CHP li Süleyman Girgin: Cenaze aracı nakit para olmadığı için tünelden geçirilmedi.

Yap işlet devret ile yapılan 900 metrelik tünel ile vatandaşı soyduruyorlar, hadi dirilere saygınız yok, ölüye bari saygınız olsun. AKP döneminde öyle bir hale geldik ki; Maalesef, cebinde paran yoksa ölmek bile kabahat oldu. Diriye saygınız yok, ey AKP iktidarı bari ölüye saygınız olsun. Duy bunları Sayın Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı.

CHP li Girgin, 960 metre olan Göcek Tüneli nden geçişlerde 15 lira alındığını, 119 kilometre uzunluğundaki İzmir- Aydın Otoyolu nda Selahattin Tüneli nden 9 lira 50 kuruş alındığını söyledi.

Kredi kartı ile ödeyebileceğimi söyledim, Olmaz dediler. Cenazenin yetişmesi gerektiğini zaten 5 kilometre bir yolum kalmıştı. Hiçbir şekilde biz bırakamayız dediler. Ben de, Size cüzdanımı bırakayım yarım saate dönmüş olurum, size ödemesini yaparım dedim. Yine kabul etmediler. Güvenlik gelince ona rica ettim, Kardeşim sen bunu cebinden ver ben parayı senin hesabına atayım, para hesabına geçsin sonra ben gideyim, çünkü cenazenin yakınları bekliyor dedim. Olmaz dedi. 20 metre geri çıktım. Orada cenaze yakınlarını arayıp durumu anlattım. Onlar da Dalaman dan cenaze nakil aracı ile geldiler. Gişenin yanında cenazeyi Antalya Büyükşehir Belediyesi Cenaze Nakil Aracı ndan, Dalaman Belediyesi nin Cenaze Nakil Aracı na aktardık. Ben oradan geri döndüm.

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...Slider%20Haber

Ne mutlu Turkum diyene.

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Gerekirse önden ve arkadan her türlü enstrumanla mudahale edileceğinin garantisini sayın bakan vermişti yanılmıyorsam

gerisini yatırımcı dusunsun ama duvar dibinden yurumekte fayda var
    Evet. Yere bir şey düşürürsen de eğilip almayacaksın. Kalsın yerde . Yoluna devam et. Düşen şey, kaybedeceğinden ne kadar kıymetli olabilir ki.

7. Yalçınkaya, Tunceli de uygulanan modelin Şanlıurfa da tutmayacağına dair iddiasını bölge halkının dini inancına dayandırdı. Alevi inancı çok sağlam bir inanç. Yani, hakkı, hukuku bilen adamlar diyen Yalçınkaya, Adam biliyor 5 dönüm nohut ekecek. Gitti, beş dönümün nohutunu aldı, mazotunu aldı getirip veriyor, başkan da pazarlıyor. Parasını veriyor, karını veriyor. Şimdi ben versem ne mazotu alabilirim ne nohutu alabilirim. Ne olmuş baba yani bize 5 kilo nohut verdin diye başımıza her gün kakirsin derler. Bu Tunceli modeli burada olmaz. Biz kendimize göre model bulmalıyız. Gittim, inceledim yani her şeyi ifadelerini kullandı.

https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...Slider%20Haber

8.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Faiz arttırıp kısa vadeli doları düşürmek hem kkm den para çıkıp dolar alınmasına hem de mevduatta olanların ilave dolar almasına sebep olacaktır.
    İlaveten muhalefet karşısında anormal bir gol yerler. Bu büyük faiz -enflasyon teorisinin çöp olduğunu bu şekilde bir arttırım yaparak kabul etmezler
    Bence bu faiz arttırımı haberleri kasıtlı da yapılıyor olabilir. Hem dolarda olanların şimdi satalım 10 liradan geri alırız diye düşünmesini sağlayıp dolar sattırmak istiyor. Hem de FED faiz arttırıyor ,dolar değerlenecek, zaten 14.70 de kırıldı, biraz daha alalım diye düşünenleri kısa vadede bastırmak istiyorlar.
    lüksümsü ahır evler milyon olmuş..
    100k dolara ahır mı satacaklar ?

türevlerde yığılma varsa yada pozisyona girilecekse aşağı olur..
    son dalga türev sebebiyleydi.
    10tl olur, makas 1,5+tl olur.

söylemleri çıkaranlara bakınca çokta şaşmamak gerek.
    aynı mimli tayfa ve fan kulübü..
    garanti olan şey, gene soygun olacak..
    Memento mori

Sayfa 444/993 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544944 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •