Originally Posted by
abartin
2030 yılına kadar BİST30 favorim açık ara Aselsan ...Bist30 da açık ara piyasa değeri en yüksek hisse olmasını bekliyorum...
-Aselsan savunma sektorunde montajcılıktan ARGE sonucu elde ettiği know how ile küresel çapta gerçek bir silah üretici şirketine dönüşüyor..
-İthalatı siyasi izne bağlı onlarca yüksek teknolojik parçanın yerlileştirmesi ve bir çok kritik silah projesinin bitirilme aşaması ile birlkte ihracatta her yıl çift haneli bir artış potansiyeli....2021 de ihracatı %50 arttı..
-Savunma sektörü dışında Medikal görüntüleme sektöründe ciddi çalışmaları mevcut .XR cihazı projesi tamamlandı..MR cihazı projesi bitirilmek üzere...
Şirket Elektrikli Araba sektöründe batarya ve elektrikli motor kısmı başta olmak üzere bir çok sistemlerde yine önde ve iddialı durumda
-ulaştırma sinyalizyon sistemleri, güvenlikle ilgili digital görüntüleme sistemleri ve mercek sanayinde son yıllrda iyi gelişmeler elde etti...
2030 yılında Türkiyenin Samsung'u ve Apple gibi görüyorum. Belki çoğu kişiye uçuk gelebilir.. Ama 2030 yılına kadar Türkiyenin ilk 500 şirketinde 1.sıraya yerleşeceğini düşünüyorum..
tabi yanıliyorda olabilirim...gerçekleri zamanla göreceğiz..
ASELSAN ın kendisinin sıfırdan geliştirdiği ve uluslararası müşterilere sattığı, marka haline gelmiş ürünleri sayabilir misiniz? Tşk.
Mesela , Rusya mig 29 marka uçağını sıfırdan kendi geliştirdi ve bir çok ülkeye sattı.
Mesela, Almanya leopar marka tankını sıfırdan geliştirdi ve bir çok ülkeye sattı.
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Yer İmleri