Endeks coştu gidiyor bizimki %1 de. Yabancı 1 haftadan beri mal çıkıyor, ne oldu buna neyi fiyatlıyor anlayan var mı?
Endeks coştu gidiyor bizimki %1 de. Yabancı 1 haftadan beri mal çıkıyor, ne oldu buna neyi fiyatlıyor anlayan var mı?
otokar şubat satış...
----------yurt içi-------yurtdışı
midibus - 51------------12
kamyon - 71 ------------0
otobus--- 0 -----------12
kümülatif olarak yani ocak -şubat toplam midibus 135, otobus 38 , askeri araç 22, k.kamyon 275 = 470 farklı araç satılmış...
otokar ve ttraktörde aylık satışlardan ziyade 3 aylık toplam satışlara bakmak daha doğru olacaktır. o sebeple kümülatif toplamı paylaştım.
Son düzenleme : foton; 03-03-2022 saat: 19:44.
04 Mart 2022 - 17:21 'de eklendi ve 30 kez görüntülendi.
paylaştweetle
paylaş
5 Şubat 2022. Iveco Group’un önde gelen otobüs üreticisi IVECO BUS, Prag Toplu Taşıma Şirketi olan DPP ile üç adet anlaşma imzaladı. Çek Cumhuriyeti’nin başkenti için 2022 ve 2027 yılları arasında 253 otobüs’ü Iveco’dan alacak.
Anlaşmalar, DPP’nin ihtiyaçlarını karşılamak için üç farklı IVECO BUS modelinin satın alınmasını kapsıyor: 10 CROSSWAY Low Entry 14.5m, 100 Streetway 12m’ye kadar ve 143 Streetway 18m serilerinde olacak.Streetway serisi ise Türkiye Otokar fabrikalarında üretilecek.
BU DAHA AYRINTILI LİNK
https://haber.magazinulasim.com/ivec...ldi-13712.html
https://dpb-sk.translate.goog/sk/spr...r&_x_tr_pto=sc
BU LİNK BRATİSLAVA ŞEHRİNİN OTOBÜS İHALESİ TESLİMLER OCAK 2022 BAŞLAMIŞ 70 KENT OTOBÜSÜ TANESİ 243 BİN EURO
Uzman olmasam da bilanço inceliyorum.
Ama sn. otokar'ın yaptığı bu paylaşımın ekran görüntüsünü almıştım.
Ki benim için çok anlam ifade ediyor.
Neden derseniz bilançoyla geçmişi görürüz, bizi ilgilendiren ise şirketin gelecekte ne yapacağı.
Otokar gayet güzel bir şekilde gelecekte bize bir perspektif çizmiş.
Ki bunlar kendi uydurması da değil. Şirketin ceosu tarafından resmi bilgiler de verilmiş.
Ki altay sürprizi olursa arşa değeriz benim de pek ümidim yok ama kim bilir.
Ben de beklentilerimi yüksek tutuyorum bu hissede.
Aldığım hisseyle de nikah kıyarım.
Çocuğuma çocuğuma miras kalsın ya küfreder ya dua eder.
Tek olumsuzluk ben de şirketin kap konusunda kötü niyetli olduğunu düşünüyorum
Yoksa her haberle tavan çektirirlerdi.
Belki de mal çok değerlenecek topluyorlardır ne bilim takastan şundan bundan anlamam.
Son olarak büyük harflerle yazıyorum sayın OTKAR AKÇAKOCA'lı bir hemşehrin olarak rica ediyorum geri dön.
Seviyorum paylaşımlarını.
Selâmetle...
''dokuz ayrı kadınla ilişkiye girerek, bir ayda çocuk sahibi olamazsınız''
''yazdıklarım yatırım tavsiyesi değilidir.Acemi lafıyla iş yapmayın''
Şubat ayında 44.700.000 USD'lik ihracat için Dahilde İşleme İzin Belgesi almış. İki farklı ihracat projesi için alınmış. 41 milyon USD'lik kısmı büyük ihtimalle savunma sanayi ürünleri için olması lazım veya Iveco'nun yüklü üretimi de olabilir. Temettülerimizi alalım bakalım sonra ne yapacak tahta yapıcı.
Yer İmleri