Sayfa 184/905 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284684 ... SonSon
Arama sonucu : 7236 madde; 1,465 - 1,472 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

Alıntı Originally Posted by foton Yazıyı Oku
    aleyküm selam sn hocam, liman %43 büyümeyle alsancak limanını geçecektir.
    bu firmanın gk hakkında ses seda yok hadi.hayırlısı...
    EGEGÜB kör kuyuda gibi abim.

Hiçbir ses ya da seda yok.

Bir ÇED diye tutturduk iki yıl geçti.

Bu arada atı alan üsküdar ı geçti.

Beton ve demir fiyatları uçunca bizim deli Recep deliye dünmüştür.

Çektirdiği yatırımcılara başvuracak bir plan yapıyordur.

Birçok şirketin gk sı belli bu hala belli etmedi.

Hayırlısı olsun bakalım.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar şimdi bu adamlar, 100 metre iskeleyi uzatırlarsa kaba taslak bir hesap yapalım muhabbet olsun diye.

Derinliği 30 metre genişliği de 40 metre alırsak eğer 30 ×40×100= 120 bin metre küp eder.
    750 tl den 90 milyon eder. 2 iskele 180 milyon eder sadece beton.

Metre de 40 kilo demir kullanırsa 40×120 bin = 4800 ton eder × 15 bin = 72 milyon lira eder× 2 =144 milyon lira eder

Demir ve beton 324 milyon lira tutar kaba taslak.
    Bu 400 milyon lira yı geçebilir.
    Bu 10 milyon sermaye ile bire 40 bedelli yapacak ki yetebilsin.

Bence bire 9 bedelsizden sonra bire 4 bedelliye giderek ancak toplayabilir .???......mi.

Ne dersiniz.

3. O derinlikte betonu durdurmak için, betonun fiyatından daha çok teknolojiye para ödersin, bence alta dolgu yap herkes gibi üstünü beton atarsın bende az çok inşaat izledim sokakta

Alıntı Originally Posted by tilsimonline Yazıyı Oku
    O derinlikte betonu durdurmak için, betonun fiyatından daha çok teknolojiye para ödersin, bence alta dolgu yap herkes gibi üstünü beton atarsın bende az çok inşaat izledim sokakta
    Ben beton ve demirle yaparsa bu kadar tutar diye bir hesap çıkardım.

Zaten denizde dolgu yaparak bu maliyetleri düşürüyorlar.
    Doğrusu sizin dediğiniz gibidir üstadım.
    İlk başta aklıma gelmemisti.
    Bildiğim bir şeyi unutmuşum.
    Zaten diğer teknolojik masraflarla günümüz maliyetleriyle dediğim fiyatı görebilir.

Gel gör ki hiçbir ses yok.

Son düzenleme : aslanselim; 15-03-2022 saat: 21:53.

5. 32 yıldır borsadayım 18 yaşımdan beri ben hayatımda hiç bu kadar hayatın olağan akışına aykırı bir piyasa değeri görmedim hiç bir hissede ve tüm borsayı tarıyorum böylesi yok bu hissenin alternatifi yok benzer bir durum

Şimdi yanlış yere odaklanıyorsunuz arkadaşlar yok bedelsiz yok bedelli yok 12 aylık bilanço şimdi bunlar aldatmaca esas olan an itibariyle borsa değeri ortada bir liman artı gübre fabrikası var ve toplam değeri 130 milyon dolar İşte anahtar ipucu bu siz ne yaparsa yapsın İster bedelli bedelsiz mevcut borsa değerinin emsal milyar dolarlık limanlar karşısında sadece ve sadece 130 milyon dolar olduğu gerçeğini değiştirmez ama anlamadığım böyle okur yazar toplumun borsasında böyle bilimsel somut bariz bir iskonto var ama piyasa bunu hala sümen altı ama bir fark etse piyasa altında yatan değeri ne içi boş hisseler nerede olacak iş mi bu bizimki halka arz olsa reklamları düşünün liman vs acaba kaç kat talep gelir kaç milyar dolara halka arz izahname çıkardı esas olay bu bence siz e soruyorum emsaller ortada Eggub borsa değeri kaç milyar dolar eder lütfen tahminleri sebepleri ile yazarsanız ben emsalleri hep dile getirdim acaba siz ne düşünüyorsunuz

6.  Alıntı Originally Posted by dadaş3525 Yazıyı Oku
    32 yıldır borsadayım 18 yaşımdan beri ben hayatımda hiç bu kadar hayatın olağan akışına aykırı bir piyasa değeri görmedim hiç bir hissede ve tüm borsayı tarıyorum böylesi yok bu hissenin alternatifi yok benzer bir durum

Şimdi yanlış yere odaklanıyorsunuz arkadaşlar yok bedelsiz yok bedelli yok 12 aylık bilanço şimdi bunlar aldatmaca esas olan an itibariyle borsa değeri ortada bir liman artı gübre fabrikası var ve toplam değeri 130 milyon dolar İşte anahtar ipucu bu siz ne yaparsa yapsın İster bedelli bedelsiz mevcut borsa değerinin emsal milyar dolarlık limanlar karşısında sadece ve sadece 130 milyon dolar olduğu gerçeğini değiştirmez ama anlamadığım böyle okur yazar toplumun borsasında böyle bilimsel somut bariz bir iskonto var ama piyasa bunu hala sümen altı ama bir fark etse piyasa altında yatan değeri ne içi boş hisseler nerede olacak iş mi bu bizimki halka arz olsa reklamları düşünün liman vs acaba kaç kat talep gelir kaç milyar dolara halka arz izahname çıkardı esas olay bu bence siz e soruyorum emsaller ortada Eggub borsa değeri kaç milyar dolar eder lütfen tahminleri sebepleri ile yazarsanız ben emsalleri hep dile getirdim acaba siz ne düşünüyorsunuz

çok haklısınız piyasa değerinin 1/10 işlem görmekte ancak; piyasanın fiyatladığı ödenmiş sermayesinin kaç katı kar açıkladığı ve ne kadarını ödediğidir.
    örneğin egeen sermayesinin 200 katı kar etmiş hbk = 200 tl dir ve fiyat 1800 tl
    otokar sermayesinin 43 katı kar etmiş, fiyat 450 tl civarı
    ----------ttraktör sermayesinin 25 katı kar etmiş fiyat 225 tl
    örneklerden de görüleceği üzere eğer 100 kat kar edersek fiyat 1000 eğer 40 kat kar edersek fiyat 440, gibi görülüyor...

egegüb. kapasite artışını bitirsin yıllık kar 18 kattan 50 katlara gelsin o zaman 500 lü rakamlara gider, bir atraksiyon yapıp 1000 li rakamlara gitmesi için selim hocanın dediği gibi yüksek bir bedelsiz hareketi gereklidir.

Sayın DADAŞ, EGEGÜB dolar bazında beş para etmiyor. Daha önce ifade etmiştim. Şirketler hurda muamelesi görüyor.

Hem şirketler güven vermiyor hem de yatırımcı mantığı doğru çalışmıyor.

Bedelli bedelsiz muhabbetleriyle hareketleri manipüle edilen bir piyasaya sahibiz.

Yukarda yatırım masraflarını yatırımcıdan toplarlarsa eğer takip edebileceği yollardan bahsetmistim.

Bu sermaye ile o kadar bedelliye gidemez dedim.

Alıntı Originally Posted by foton Yazıyı Oku
    çok haklısınız piyasa değerinin 1/10 işlem görmekte ancak; piyasanın fiyatladığı ödenmiş sermayesinin kaç katı kar açıkladığı ve ne kadarını ödediğidir.
    örneğin egeen sermayesinin 200 katı kar etmiş hbk = 200 tl dir ve fiyat 1800 tl
    otokar sermayesinin 43 katı kar etmiş, fiyat 450 tl civarı
    ----------ttraktör sermayesinin 25 katı kar etmiş fiyat 225 tl
    örneklerden de görüleceği üzere eğer 100 kat kar edersek fiyat 1000 eğer 40 kat kar edersek fiyat 440, gibi görülüyor...

egegüb. kapasite artışını bitirsin yıllık kar 18 kattan 50 katlara gelsin o zaman 500 lü rakamlara gider, bir atraksiyon yapıp 1000 li rakamlara gitmesi için selim hocanın dediği gibi yüksek bir bedelsiz hareketi gereklidir.
    O zaman şu anda eggub pahalı…

Sermayesinin 10 katı kar ediyor.

Demek ki fiyatı 100 tl olmalı.

Bir de yatırım yapmaya devam edecek.

Liman büyütme masrafları olacak.

3 yıl toparlayamaz bu hisse demektir…

Asla ytd….

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Asla yatırım tavsiyesi değildir

Sayfa 184/905 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284684 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri