“Ben size taarruzu değil, ölmeyi emrediyorum” - Mustafa Kemal Atatürk
Çanakkale Zaferi'nin 107’nci yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı , rahmet ve minnetle anıyoruz.
![]()
“Ben size taarruzu değil, ölmeyi emrediyorum” - Mustafa Kemal Atatürk
Çanakkale Zaferi'nin 107’nci yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı , rahmet ve minnetle anıyoruz.
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
buna rağmen üstelik![]()
filim sonu tahminlerini alalım...
sıcak satış olmadan düşmez bu kur..
Son düzenleme : Zaf.Dogu; 18-03-2022 saat: 03:40.
Memento mori
Sunu merak ediyorum
Turkiyede kac isadami yada sanayici dolar cinsinden %8.75 faiz odeyerek is yapip kar edebilir? Hakkaten merak ediyorum
Isadami kar edemezse devlet bu faizi vererek nereye varmak ne yapmak istiyor? Devlet bu parayi zaten uretimde de kullanmiyor ki borc ancak ve ancak ureterek katma deger yaratarak faizi ve ana parasi odenir
Devlet bunlari yapmiyor %8.75 faizle aldigi borcu bir onceki dusuk faizle aldigi borcun faizini kapatmak icin kullaniyor bir kisminida verimsiz islere harciyor. Verimsiz diyorum cunku hicbirisi uretimle alakali degil
Kopru yapip yol yapip bunlara gise koyup %8.75 faizi odeyemezsiniz cunku o giselerden gecenler ne dolar kazaniyor nede dolarina %8.75 kazaniyor
Kopruler zaten gecis garantili yaptiriliyor farkindayim ama olaya genel olarak bakarsaniz cok cok buyuk bir batakliga girmisiz cikmak imkansiz. Bu hikayenin sonu cok cok kotu bitecek. Hatta hikayenin sonunda ozne yokolabilir gibime geliyor. Daha faizler yeni yeni artmaya basladi bir kac artistan sonra faiz %10 mu olacak?
Benim aklim almiyor arkadaslar. Nasil bu isin icinden cikilacak ben anlamadim.
cevabı herkes biliyor da..
görmek/dillendirmek istemiyor...![]()
su akarken doldurun kovaları..
ağustos böceği devri bitiyor.
Memento mori
az daha kassalar dolar faizi tl den fazla olacak![]()
Memento mori
Cem Uzan , bankaların yüzde 7 olması gereken sermaye yeterlilik rasyosunun yüzde 1 olduğunu ,ortalama , söyledi , ve piyasaya plase edilen faizin devletten düşük alındığıni, devletin bu bankaları bu şekilde beslemek zorunda olduğunu söyledi .
Bu yüzde 1 doğru ise , bilmiyorum , işler sakat .128 i arayacaz gibi .Mehmet simsek gideydi kolay para bulurdu nispeten sayın bakan , urfaliyam ezelden türküsü ilen ne yapar bilinmez.
No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .
Ukrayna savasta ama biz degiliz
Peki nasil oluyorda onlar bizden daha dusuk faizle borclaniyorlar?
Anlamadigim icin soruyorum kesin teknik bir sebebi var heralde
Yer İmleri