Sayfa 506/993 İlkİlk ... 6406456496504505506507508516556606 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 4,041 - 4,048 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

Alıntı Originally Posted by roxette Yazıyı Oku
    Gözleri güzel bakan Nebati nin Fransa da yatırımcılara , bürokrasiyi alaşağı ederiz merak etmeyin derken ki yüzünü,gözünü oynatmasına ve yüz ifadesine dikkatlice baktım.

Bir de Yeşilköy sosyete pazarında sütyen satan pazarcı nın , haydeee ikizlere baloonn , diye pazar tezgahında ürününü satmak için bağrışmalarına..

Pazarcı esnaf kesinlikle daha inandırıcı ve profesyonel geldi bana
    Ikizlere takke olacak, balon değil.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2. Manyagin biri ciddiye alır diyerekten procemi iptal ediyorum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,079
    Önümüzdeki haftaları merak ediyorum,ilginç durumlar olacağı kesin,mazota zam yapıldı mesela ama dolar kuru 22 hesaplanarak,çoğu anlaşmalar buna göre deniliyor fısıltılarda,bide süper bono fısıltısı var...ytd.

https://www.youtube.com/watch?v=PxYIlbfAehk

4.  Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Siz ,birde yeni ekonomi modelinin ( kkm.) başarısız olduğu ortaya çıkınca o yüz ifadesine bakın..!!
    Tabi ifade verecek kafa yerinde kalırsa...
    Memento mori

5. Kösele tüccarlarının ağladığını ben görmedim şimdiye kadar. O değil de kösele fiyatları ne kadar?

ytd

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Ikizlere takke olacak, balon değil.
    Haklısınız galiba , öyle bi şeydi

Yalnız bu merkez bankasının sürekli dolar satışı ile doların baskılanması konusunda bakan Nebati ve Şahap bey in sandığımız kadar da çaresiz olmadığı gibi geldi bana.
    -53 milyar dolar rezerve rağmen bu satışlar nereye kadar devam edebilir konusu çok mühim.
    Bu konu ile ilgili geçen hafta , hisse.net moderatörlerinden hepimizin bildiği JonDowes veya namı diğer e507 nin katıldığı yaklaşık 2 saatlik bi dijital yayın da , ki e507 nin sesini ilk kez duydum ve sesi tahminimden çok daha genç geldi bana , neyse kendisi bu konuya da ayrıntılı değindi. Genelde bizler gibi karamsar olmasına rağmen , merkez bankasının döviz cephaneliği konusunda teorik de olsa bayağı bi marjının olduğunu , ortaya koyduğu rakamlardan ikna oldum ben. Merkez bankası bu konuya yani döviz satışlarına bayağı bi devam edebilir teorik olarak , hükümet benden sonra ne olursa olsun mantığı ile hareket ederse eğer.
    Merak eden twitter dan bulsun dinlesin. Şahane ve oldukça doyurucu bi program oldu. Linkini koymayı bilmiyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by roxette Yazıyı Oku

Yalnız bu merkez bankasının sürekli dolar satışı ile doların baskılanması konusunda bakan Nebati ve Şahap bey in sandığımız kadar da çaresiz olmadığı gibi geldi bana.
    -53 milyar dolar rezerve rağmen bu satışlar nereye kadar devam edebilir konusu çok mühim.
    Bu konu ile ilgili geçen hafta , hisse.net moderatörlerinden hepimizin bildiği JonDowes veya namı diğer e507 nin katıldığı yaklaşık 2 saatlik bi dijital yayın da , ki e507 nin sesini ilk kez duydum ve sesi tahminimden çok daha genç geldi bana , neyse kendisi bu konuya da ayrıntılı değindi. Genelde bizler gibi karamsar olmasına rağmen , merkez bankasının döviz cephaneliği konusunda teorik de olsa bayağı bi marjının olduğunu , ortaya koyduğu rakamlardan ikna oldum ben. Merkez bankası bu konuya yani döviz satışlarına bayağı bi devam edebilir teorik olarak , hükümet benden sonra ne olursa olsun mantığı ile hareket ederse eğer.
    Merak eden twitter dan bulsun dinlesin. Şahane ve oldukça doyurucu bi program oldu. Linkini koymayı bilmiyorum.
    İlginç bir yorum olmuş , linkini koyabilseniz çok iyi olurdu veya nasıl arayacağız , teşekkürler.

Geçmişte isler iyi giderken belki 10 yıl önce batidA Türkiye batmak için çok büyük bir ülke batışına izin verirsek bize çok problem olur dendiğini ,yazıldığını hatırlıyorum , şu anda Rusya ya yapılanlar islerin ne kadar kötü olabileceğini gösteriyor , ciddi kitlik ve yokluk yasatabilirler şu an batının hemen her istediklerini aldıklarını düşünüyorum , İsrail cb nana yapilan iltifat ve karşılama bunun ölçüsünü gösteriyor.

Bize düşen dolar enflasyonu artı kur korumalı yani abd bazında para koruma yolları bulmak yoksa artık Nebatinin , şahap in ne yaptığı önemli değil .

Bir de döviz bürosunda 100 dolar alanlara tc sorulması ne demek bu bile bir çeşit sermaye kontrolü dur .Yasal işlem için bir baskı oluşturmaya çalışmak nedir ? 100 000 ve ötesi olsa tamam veya hadi 10 000 dolar olsun , ayrıca marj açmak ve yuksek alim satım vergisi koymak ta aslında ayni şey .
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

Alıntı Originally Posted by roxette Yazıyı Oku

Usta ben araştırdım şimdi:
    https://twitter.com/i/spaces/1dRKZlPweErJB?s=20

Sayfa 506/993 İlkİlk ... 6406456496504505506507508516556606 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •