Sayfa 505/993 İlkİlk ... 5405455495503504505506507515555605 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 4,033 - 4,040 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

1. Yahu bulunduğum ilçede kasetçi var adam gül gibi geçinip gidiyor ama ne hikmetse kasetçiye her gelen 05 litrelik su şişesiyle çıkıyor,bu adamın yaptığı rakıdan satın alan zaten adrenalini bedava alıyor,benim korkum tekel büfelerinden geçerli fiyattan tıpa tıp kopya rakı alıp ölen insanların durumu,o yüzden test kiti soruyorum,belki paranoyakça gelecek ama migros da satılan ürünlerden bile tırsmaya başladım....

2.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Yahu bulunduğum ilçede kasetçi var adam gül gibi geçinip gidiyor ama ne hikmetse kasetçiye her gelen 05 litrelik su şişesiyle çıkıyor,bu adamın yaptığı rakıdan satın alan zaten adrenalini bedava alıyor,benim korkum tekel büfelerinden geçerli fiyattan tıpa tıp kopya rakı alıp ölen insanların durumu,o yüzden test kiti soruyorum,belki paranoyakça gelecek ama migros da satılan ürünlerden bile tırsmaya başladım....
    sizin şoparlar ince damıtır, bir şey olmaz beyavv
    imalat sonrası evdeki civcivlere tattırıyordur..

3. Ankara ve çevre illerde kiralık ev bakma bahanesiyle evlerde hırsızlık yapan şebeke, polisin operasyonu ile etkisiz hale getirildi. Şüphelilerin toplam 389 suç kaydının olduğu belirlenirken; 22 si kadın, 24 şüpheli gözaltına alındı.

https://www.cumhuriyet.com.tr/video/...ozalti-1917429

400 suc kaydi olmadan bi zahmet iceri atsaniz, olmami ?

4.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    sizin şoparlar ince damıtır, bir şey olmaz beyavv
    imalat sonrası evdeki civcivlere tattırıyordur..
    şoparlar genelde pahalı geldiği için rakı içmiyor,bonzai çekiyor;one shot,one kill....

5.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    şoparlar genelde pahalı geldiği için rakı içmiyor,bonzai çekiyor;one shot,one kill....
    ben içtiklerini değil şukar imalat yaptıklarını vurguladım zaten..

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    ben içtiklerini değil şukar imalat yaptıklarını vurguladım zaten..
    Bulgar rakısı da denilen, erik rakısı (boğma) çokça damıtılır oralarda, ayrıca Adana, Hatay civarında da yaygındır.

Emme, anasonsuzdur ölçü, derece, şakul yoktur, 50 derecelik de olabilir 70 derece de, ayarını bilmeden içen 3 gün zil zurna gezer.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Gözleri güzel bakan Nebati nin Fransa da yatırımcılara , bürokrasiyi alaşağı ederiz merak etmeyin derken ki yüzünü,gözünü oynatmasına ve yüz ifadesine dikkatlice baktım.

Bir de Yeşilköy sosyete pazarında sütyen satan pazarcı nın , haydeee ikizlere baloonn , diye pazar tezgahında ürününü satmak için bağrışmalarına..

Pazarcı esnaf kesinlikle daha inandırıcı ve profesyonel geldi bana

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by roxette Yazıyı Oku
    Gözleri güzel bakan Nebati nin Fransa da yatırımcılara , bürokrasiyi alaşağı ederiz merak etmeyin derken ki yüzünü,gözünü oynatmasına ve yüz ifadesine dikkatlice baktım.
    Siz ,birde yeni ekonomi modelinin ( kkm.) başarısız olduğu ortaya çıkınca o yüz ifadesine bakın..!!

Sayfa 505/993 İlkİlk ... 5405455495503504505506507515555605 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •