-

Originally Posted by
reha kaya
Bence şansınızı zorlamayın, bu olayda 25-30 kişi Dünya değiştirmişti.
Kesinlikle katılıyorum.
Maceraya gerek yok.
Paşa paşa, (SS olarak da okuyabilirsiniz). Bandrollü, vergisini vererekten almak en mantıklısı.
Bu kapsamda, uzun zamandır dışarıda alkol içmiyorum. Bir iki duble içeceksin, açık rakıdan ne geleceği belli değil.
-

Originally Posted by
reha kaya
Bence şansınızı zorlamayın, bu olayda 25-30 kişi Dünya değiştirmişti.
bu işi yapacaksanız ölçüm aleti lazım zaten sadece etil alkol almakla olmaz..
-

Originally Posted by
ayhan53
arkadaş 820 dedi az önce listeye bi daha bak istersen
Seerbest pompa,pardon ,piyasa diyecektim dilim şeeetti..Herkesin kalemi kendi elinde,kemeri belinde,listeye istediğini yazıyor,siliyor.. Devlet Bahçeli' ,96 dan 69 yaptıktan sonra, tüccar/esnaf neler neler yapmaz ki.!!???
-
Denge kaybedilmiş eski günler unutulmuş 200 liracik demekle bu netlesiyor durum vahim , millet arabalı vapur neden bekleyecek bunu da anlayamayacaklar herkesi holding zaabı zanneden bir ekmek yoksa pasta yiyin , mari antuanett sendromu hökümeti sarmış ,
sakıp ağa benim deyecegimi demiş ,yıllar evvel
https://youtu.be/Anur2f1CW5g
-

Originally Posted by
realities
bu işi yapacaksanız ölçüm aleti lazım zaten sadece etil alkol almakla olmaz..
Bu ölçüm aleti yapım esnasında kullanılıyor herhalde? şişedeki alkolün etil veya metil olduğunu ölçen bir cihaz var mıdır?
-
6 aylık şeker salça vb stok çalışması yapıldı. şekeri 9 tl gibi fiyattan alabildim. salçayı 11 lira gibi bir fiyat... Kağıt havlu tuvalet kağıdı da artacak galiba...
-

Originally Posted by
watcher46
Bu ölçüm aleti yapım esnasında kullanılıyor herhalde? şişedeki alkolün etil veya metil olduğunu ölçen bir cihaz var mıdır?
en uygunu test kitleri var, renk değişimine göre kontrol ediliyor
daha ucuz istersen kaynama testi yapıyorlar, dijital bir termometre yetiyor..
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri