Sayfa 265/505 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365 ... SonSon
Arama sonucu : 4035 madde; 2,113 - 2,120 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1. Daha önce ki tahsisli sermaye artırımı dan gelen oaranin 4,5 milyon lirasını kasaya koyduk.

21.5 milyon lirası ile A1 kapital'in sermaye artırımına katıldık.

22 milyon lirasını ise Malatya'da ki fabrikanın endüstriyel ve mikro biyolojik üretim tesisinde kullanmak üzere sevkettik ve 7.2 milyon lirasını inşaata harcadık, Kalan 14.8 milyon lira ise , Malatya fabrikamizda kullanılacağı güne kadar nemalandiriliyor.

Bu 14.8 milyon lira harcandiktan SONRA, iç kaynaklarda ki hani şu bedelsiz artışımız var ya 57 milyon lira tutan %132 kim bedelsiz sermaye artırımımız. İşte Malatya fabrikamizda her ne olacaksa bu para ile olacak. Zaten hali hazır da Malatya için 22 milyon lira ayrıldı, 58 milyon da bu bedelsiz atışı nedeniyle boşa çıkan paradan harcanır. 80 milyon lirayı geçecek bir fabrika kurulacağını sanmıyorum zaten.

Bunca yatırıma rağmen , kasada yine daha fazla miktarda para kalıyor. O kadarda ki paraları harcamadan , elle tutulur yeni bir yatırım olmadan , bedelli sermaye artıramaz.

Sanayi yada sağlık bakanlığından ve yahutta Tübitak dan kapasite artirim yada yeni yatırım onaylı, fizibilite raporlu bir yatırım belgesi alacak ve altına da şu kadar istihdam diyecek, teşvikini de alacak ki , işte o zaman bedelli sermaye artırımı izni çıksın.

Aksi halde itiraz ederiz ve itirazımız onay görür

Vel hasıl kelam;

Olağanüstü yedekler kalemimizde 111 milyon lira para var resmi olarak .. ve bunun sadece 57 milyon lirasını ile bedelsiz sermaye artırımı yapılıyor. İhtiyaci olan , olağanüstü yedekler de kalan bu 54 milyon lirayi kullanır
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

2. Diğer forumlarda;

A1 GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. nin halka arzından bahsediliyor. Biraz önce baktım. Rtalb ile her hangi bir ortaklık vb bağı yoktur.

Sanki Rtalb aitmiş gibi diğer forumlarda paylaşım olmuş.

Bu konuya ilişkin bilgilendirme yaparsanız sevinirim.

3.  Alıntı Originally Posted by külyutar Yazıyı Oku
    Bunca yatırıma rağmen , kasada yine daha fazla miktarda para kalıyor. O kasada ki paraları harcamadan , elle tutulur yeni bir yatırım olmadan , bedelli sermaye artıramaz.

...

Aksi halde itiraz ederiz ve itirazımız onay görür
    Bak örnek verdim, KLGYO'da zaten tamamlanmış işler için önce % 400, hemen akabinde daha 1 yıl geçmeden % 125 bedelli yaptılar. Patron AKP milletvekili. SPK şakkadanak onayladı 1 gün bile sektirmedi.

Muratçığım Pardus GSYO (eski adıyla A1 GSYO) sayesinde bakın burası çok önemli Bilal beyin (Sayın C.Başkanının oğlu Bilal) kadim arkadaşlarıyla sermayedar oldu ve o artık bir He-Man...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

4. Bu hissede eser miktarda (3 bin lot) pozisyonum her daim olacak. Geçen de ifade ettiğim gibi çizgilerle dansa devam; ortalamalardan aşırı sapmalarda mal alıp ortalamalara yaklaştıkça vermek. Bu hisse değer yatırımına layık bir hisse değil. Bunu belki 5o nci kez yazıyorum. Ne bu ne de GLRYH. Şahsi görüşümdür...YTD

5.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Bak örnek verdim, KLGYO'da zaten tamamlanmış işler için önce % 400, hemen akabinde daha 1 yıl geçmeden % 125 bedelli yaptılar. Patron AKP milletvekili. SPK şakkadanak onayladı 1 gün bile sektirmedi.

Muratçığım Pardus GSYO (eski adıyla A1 GSYO) sayesinde bakın burası çok önemli Bilal beyin (Sayın C.Başkanının oğlu Bilal) kadim arkadaşlarıyla sermayedar oldu ve o artık bir He-Man...
    1.2 milyar lira borcu var

Alınan bedelli parası ile borcu azaltacak şirket...

270 milyon lira daha borca girse, şirketin borcu ile özkaynagı kafa kafaya olur. Bı emlak krizi çıksa batar bu firma anında
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

6. O borç dediğin müşteriye satılan malların muhasebe şekli; yani ertelenmiş gelir kalemi. Sen bilançodan da anlamıyormuşsun. Ve Murat Güler gibi birinin hissesindesin...?!

*

Konumuz SPK'nın özellikle mevcut dönemin en sihirli sözcüğü olan "yatırım" içerikli taleplere hayır DİYEMEMESİ. Bu konuda bir çok örnek var da elimde KLGYO olduğu için onu yazmıştım. Mesela BUCİM, üst üste 3 yıldır bedelli yapıyor yeni yatırım vs geyiğine. Ha keza HEKTS...Dedim ya bir sürü örnek var.

Görebildiğim kadarıyla Pardus GSYO halka arza hazırlanıyor. A1 Capital işini geri çekti Muratçığım çünkü bağlı ortaklığına para koymasına kimse sesini çıkaramaz. Zaten alenen yapıyor. Hem A1 Capital'e hem Ümit denen yav.şağa hem de GLRYH'e borç vermişiz...Satmaz da bunu, o ihtimali kapattım. Altın yumurtlayan tavuk, niye satsın ? Posası çıkana kadar kullanacak...

7. Müşteri ödeme yaptı ise, o rakam borç olmaz

Kredili gayrimenkul satışında şirket paranın tamamını bankadan alır. Borçlu , o evi alandır

Dikilen gayrimenkul satılana kadar o borç durur.

Dün Sinpaş GYO 'nun Antalya projesini gezdim. 5 yıl olmuş satamamış. İşi yapan firmalara ödemede sıkıntılar var. Sıkıntılı bir borç.

Bakır bu devirde çok kıymetli. İnşaat malzemesi açık hesap çünkü

Enka... Nakit zengini inşaat şirketi.. kral &kral

8.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    O borç dediğin müşteriye satılan malların muhasebe şekli; yani ertelenmiş gelir kalemi. Sen bilançodan da anlamıyormuşsun. Ve Murat Güler gibi birinin hissesindesin...?!

*

Konumuz SPK'nın özellikle mevcut dönemin en sihirli sözcüğü olan "yatırım" içerikli taleplere hayır DİYEMEMESİ. Bu konuda bir çok örnek var da elimde KLGYO olduğu için onu yazmıştım. Mesela BUCİM, üst üste 3 yıldır bedelli yapıyor yeni yatırım vs geyiğine. Ha keza HEKTS...Dedim ya bir sürü örnek var.

Görebildiğim kadarıyla Pardus GSYO halka arza hazırlanıyor. A1 Capital işini geri çekti Muratçığım çünkü bağlı ortaklığına para koymasına kimse sesini çıkaramaz. Zaten alenen yapıyor. Hem A1 Capital'e hem Ümit denen yav.şağa hem de GLRYH'e borç vermişiz...Satmaz da bunu, o ihtimali kapattım. Altın yumurtlayan tavuk, niye satsın ? Posası çıkana kadar kullanacak...
    Haklısın...

İstihdam varsa yada ihracat varsa işin ucunda, spk hemen onaylar

Hektas ve biçim iyi yükseldi.

Sasa da yatırıma gitti , Ford da gitti... 10 kat yukseldiler .

Yatırım faydalı ise, bedelliye katılırım. Yatırım tras ise , rhkp 'yi satarım

Sayfa 265/505 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •