Sayfa 409/691 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 3,265 - 3,272 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

Sn tahminci yazdığımla ne alakası var, günlük maçlar sizle spek arasında oynanıyor.Benim günlükle ne işim olur.Benim maçım sürekli alımlarla maliyeti aşağı çekmek.Laf aramızda maliyeti baya aşağı çektim.Aksine mutlaka bu hareketlere devam etmelisiniz.Tahtacı kendi gibi davrananlar oldukça günlük al satlarla uğraşmaz. Sizin ve sn hissedar ın yaptıkları çok lehimize.Ben zaten hep amliyeti aşağı çekiyorum kağıdı aldığım günden beri tek lot satmadım.Bir an gelecek maliyetle spot fiyat birbirne kavuşacak.Şu savaş olmıyaydı 0.85 den affetmezdim şimdi maliyet çok rahatlardı.Ama farketmez bende süre sonsuzdur,paramı almadan çıkmam kağıtdan)))))))

Arada sıkıldığımda kağıdın on yıllık grafiğini açıp bakıyorum.O grafikle bu kağıtda üçün beşin lafı olur mu))))))))

Benim aldığım lotlar sistem dışına çıkar ,sabit lotlardır.Öyle kolay kolay alım satıma konu edilemez)))))) Sattığım gün lot adedini maliyeti falan yazacağım.O güne kadar bu topiğin sohbet ortamı çok güzel beklemeye devam.Düşerse de alımlara devam.

4. Arkadaşlar, abartmayın lütfen. Sendeki bendeki 300-500K nın hesabını mı yapacak bu adamlar. Okullu'nun spekülasyonu sırasında TSKB'deydim, adam 15-20 milyon lotluk kademeleri 15-20 lot gibi alıyor satıyordu. Tahtaya böyle adamlar lazım, sendeki bendeki, sağdaki soldaki tüm ky de toplasan 25-30 milyon lot ya var ya yoktur. Bu adamlar için bu rakamlar çerez...

Sadece planlarını uyguluyorlar...Yapabilen alsın satsın, yapamayan kasaya kitlesin en azından ilk çeyrek bilançoyu beklesin. YTD
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Arkadaşlar, abartmayın lütfen. Sendeki bendeki 300-500K nın hesabını mı yapacak bu adamlar. Okullu'nun spekülasyonu sırasında TSKB'deydim, adam 15-20 milyon lotluk kademeleri 15-20 lot gibi alıyor satıyordu. Tahtaya böyle adamlar lazım, sendeki bendeki, sağdaki soldaki tüm ky de toplasan 25-30 milyon lot ya var ya yoktur. Bu adamlar için bu rakamlar çerez...

Sadece planlarını uyguluyorlar...Yapabilen alsın satsın, yapamayan kasaya kitlesin en azından ilk çeyrek bilançoyu beklesin. YTD
    okumuş çocuğu burada göreve çağırıyorum)
    Burada paylaşılan hiçbir görüş, fikir,eylem v.s yatırım tavsiyesi değildir.G.P

Aynen öyle sn hissedar,ama yapabilen arkadaşlar için önerim becerebiliyorlarsa ki şahsi gözlemim sn tahminci bu işi üstad düzeyinde beceriyor devam etsinler.Aslında bu bizim için de çok iyi.Ben sn hissedar a bir noktada katılmıyorum,elbette adamlar planlarını uyguluyor ama günlük olarak para kazanmaya da elbet çalışacaklardır,misal sizin günlük kazandığınız 20 bini adamlar da kazanabilirdi.Lotların çoğu bende olsa kağıda yöne verme gücüm olsa bu kazançları da isterdim doğrusu.

Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Arkadaşlar, abartmayın lütfen. Sendeki bendeki 300-500K nın hesabını mı yapacak bu adamlar. Okullu'nun spekülasyonu sırasında TSKB'deydim, adam 15-20 milyon lotluk kademeleri 15-20 lot gibi alıyor satıyordu. Tahtaya böyle adamlar lazım, sendeki bendeki, sağdaki soldaki tüm ky de toplasan 25-30 milyon lot ya var ya yoktur. Bu adamlar için bu rakamlar çerez...

Bu arada 30 milyon bizdeyse 660 milyon adamlarda demektir.Cidden o kadar toplamışlarmıdır.Cidden oran buysa oho sinpaş 2 loading demektir.

8.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bu arada 30 milyon bizdeyse 660 milyon adamlarda demektir.Cidden o kadar toplamışlarmıdır.Cidden oran buysa oho sinpaş 2 loading demektir.
    Beklediğim gelişmeler var, onları da gördükten sonra pozisyon artırmayı planlıyorum. Fiyat 1 Tl 2 Tl fark etmez. Mesela dehşet güzellikte bir ilk çeyrek ve Eylül gibi Marmaris arsaları konusunda bir açıklama. İşte o zaman gerçekten loading...Ki zaten rasyoları iyi, SNGYO'dan daha güzel piyasa değerini hak ediyor bence. YTD
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

Sayfa 409/691 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •