Sayfa 859/1000 İlkİlk ... 359759809849857858859860861869909959 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 6,865 - 6,872 arası.

Konu: EuroBOND mevzusu hakkinda sohbet..

1.  Alıntı Originally Posted by mad_caner Yazıyı Oku
    Merhabalar, hsbc nin çıkartacağı bu fonu nereden takip ediyorsunuz sitesinde bulamadım sadece müşterileri mi görüyor yoksa şubeden mi öğrenebiliyoruz
    Sadece musteri temsilcisi ile. Gecen cuma 6.56% mevduat esleniği, vadesi 2023 sonu.

2.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    101.82 den aldım. Kirli temiz aynı fiyat sanıyorum şu an. Daha yeni çıkmış zaten. Bir sonraki kupona 6 ay var
    Benden %1 kadar daha hesaplı almışşınız. Tabii ben biraz daha önce aldım.
    Bir aracı kurumdan ya da bankadan hesabınız olmadan alabiliyor musunuz? 2-3 yerden teklif alıp oyle alım yapmak en doğrusu. Ufak alımlarda pek farketmez ama yuklu alımlarda bir kaç bin dolar oynayabiliyor.

3.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    İhraç edilirken min kaç nominalden alınabiliyordu? Neyse 5000 nom ekledim bundan. Fiyat getiri açısından listedeki en mantıklı görünen buydu. Alınmış, alınmıştır diyorum ve geçiyorum.

ytd
    ihraç esnasında minimum 200.000 dolar ile talepte bulunabiliyorsunuz.

Fiyat getiri açısından an itibariyle makul olduğundan şüphem yok
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

4.  Alıntı Originally Posted by ratso Yazıyı Oku
    Benden %1 kadar daha hesaplı almışşınız. Tabii ben biraz daha önce aldım.
    Bir aracı kurumdan ya da bankadan hesabınız olmadan alabiliyor musunuz? 2-3 yerden teklif alıp oyle alım yapmak en doğrusu. Ufak alımlarda pek farketmez ama yuklu alımlarda bir kaç bin dolar oynayabiliyor.
    Bende o kadar para yokta, dolar taşımakta dertli oluyor. Eft gibi transfer olmuyor. Nakit alsanız diğer banka alırken nazlanıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. İlk iki bondumu burgandan almıştım. 2036 altı vadelilere nazlanıyor 100k nom istiyor. TEB benim gördüğüm hem min tutar düşük (1000 nom) hem fiyatlar uygun.

Bundan sonraki alımlarımı da TEB'den giderim.

ytd

6.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    İhraç edilirken min kaç nominalden alınabiliyordu? Neyse 5000 nom ekledim bundan. Fiyat getiri açısından listedeki en mantıklı görünen buydu. Alınmış, alınmıştır diyorum ve geçiyorum.

ytd
    hayırlı olsun.

7. Eurobondlarda bu hafta CDS ile ters bir hareket gerçekleşti. CDS nispeten 650'li seviyelerden 580'li seviyelere düşerken eurbond fiyatları düştü.
    Bunu biraz da bu hafta başı Amerikan 10 ve 2 yıllıklardaki sıçramaya bağlıyorum.

O nedenle eurobond alırken Amerikan 10 yıllık ve 2 yıllık faizlerini de takip etmek gerekli. Orada bir yükseliş olursa bizim eurobondlar CDS seviyesi aynı kalsa hatta hafif düşse dahi olumsuz ayrışıyor.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Evet 2021 icin
    >650.000 TL'nin 190.000 TL'si için 46.390 TL, fazlası için %35
    >650.000 TL'den fazlası için %40

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    80 k vergi için %35 lik dilime girersiniz .

Bu durumda Hsbc nin yeni çıkartacağı fon cazip %6.28 mevduat eşleniği diyordu dolar yatırılan serbest fon vade 1.5 yıldı
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Sayfa 859/1000 İlkİlk ... 359759809849857858859860861869909959 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •