Gün içerisinde çok geri sarıyor bu hikaye ve temel teknik üfürük bir hissede olsaydı 50 tavan çekerdi ky usd bazlı zararının çıkması için en az üç haneli rakamlarda olması lazım.
O, 3 haneyi de göreceğiz inşallah..
En Güçlü İki silah "Sabır" ve "Zaman" dır. Yazdıklarım beni bağlar; Kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın.
Gün içerisinde çok geri sarıyor bu hikaye ve temel teknik üfürük bir hissede olsaydı 50 tavan çekerdi ky usd bazlı zararının çıkması için en az üç haneli rakamlarda olması lazım.
29 daki GAP e noldu...son 1 haftadır o GAP i alacak diye uyuyamıyorum korkudan
29 daki GAP e noldu...son 1 haftadır o GAP i alacak diye uyuyamıyorum korkudan
Gerideki yazılarımda son 2 yılda USD bazlı yüzde 50 kayıp olduğunu düşüş olsada sineye çekilmesi gerektiğini yazmıştım ayrıca klasik Ekim Kasım, Nisan Mayıs döngüsü içersinde hareket ettiğini çok kez yazdım temettü tarihine kadar yukari bence sonrasına bakarız
şimdi bir kaç kişi diyecek ki armada yazıyorsa yükseliş yakındır malımızı sattırmaya çalışıyor falan filan yazıyı dikkatle okursanız zaten ekim kasım, nisan mayıs döneminde hareket çekeceğini yazıyorum bu saatten sonrada düşşede düşüşü göğüslemeniz lazım usd olarak zaten son 2 yılda yüzde 50 kayıp var.
Yer İmleri