Mahkeme ve avukatlik ücretleri sabitti sanırım, iki kap ta birinde taraflar Mazhar , diğeri de eplas ve kz, ama arada niye 1.5m USD lik fark var o nereden geldi onu anlamadım ben
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mahkeme ve avukatlik ücretleri sabitti sanırım, iki kap ta birinde taraflar Mazhar , diğeri de eplas ve kz, ama arada niye 1.5m USD lik fark var o nereden geldi onu anlamadım ben
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.
Arkadaşım ; borc 2011 den. Ve Kemal Zorlu borcu kendi almış. Bu durumda m 2011 den 2022 karara kadar Kemal zorlu dönem dönem bu kadar ödeme yapmış. Ve mahkemeye giden avukat arkadaşım da zaten karar okunurken bu miktarın ödenmiş olduğunu Mahkeme başkanın karar okumasında söylediğini ancak miktarın borca karşı çok az olduğunu 10 milyon kusur tl olduğunu da beyan etmişti.
Anladım bu hiç bir şeyi değiştirmeyecek peki bu talep edilen tutar düşünmemiş mi karşı taraf bunu hesap etmemiş mi talep ederken açıklamada şöyle diyor.
15.03.2022 (bugün) şirket avukatımıza tebliğ edilmiştir. İcra takibi ile talep edilen alacak miktarı faizleriyle birlikte 14.390.245,11 USD ve yargılama giderleri-dava avukatlık ücretleri olmak üzere 1.358.133,79 TL'dir.
Bu talep edilen 14.4 milyon dolar değil mi . O zaman bizim taraf bu olayı tutara itiraz ederek mi istinaf taşımış anlamadım .
Yer İmleri