Sayfa 123/545 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223 ... SonSon
Arama sonucu : 4353 madde; 977 - 984 arası.

Konu: EPLAS - Egeplast

Sürece ilişkin bundan önceki KAP açıklamalarımızda yer aldığı üzere; Şirket ortağı Sayın Kemal Zorlu'nun şahsi borcundan şirketin sorumlu tutulması talebiyle açılan T.C. Karşıyaka Asliye Ticaret Mahkemesi - 2017/730 Esas Sayılı davada, 2022/16 karar sayılı dosyasından verilen kararda yer alan alacağın tahsili için davacı tarafından Kemal Zorlu ve Egeplast A.Ş. aleyhine Bakırköy 4. İcra Müdürlüğü'nün 2022/2945 Esas Sayılı icra takip dosyası ile icra takibi başlatılmıştır. İcra Müdürlüğü'nce tanzim edilen İcra Emri 15.03.2022 (bugün) şirket avukatımıza tebliğ edilmiştir. İcra takibi ile talep edilen alacak miktarı faizleriyle birlikte 14.390.245,11 USD ve yargılama giderleri-dava avukatlık ücretleri olmak üzere 1.358.133,79 TL'dir. Şirket tüm yasal haklarını kullanarak bir üst mahkemeye başvuracaktır.

EPLAS - Egeplast

Eplasın kap açıklamasındaki rakam 14,3 milyon küsur dolar , bugünkü Mzhld kap açıklamasında rakam 12,9 milyon küsur dolar.
    Rakamlar farklı.

3. Mahkeme giderleri ve avukatlık giderlerini
    Eplasa yıkmış olabilir.��

4. Merhaba,

Kemal Zorlu

İlk icradan beri neredeyse 4 sene geçti. Borç benim borcum dedin ama hiç bir şey yapmadın.

Sana buradan en az 50 defa "Çık yatırımcılarından özür dile" dedim, yapmadın.

Halen de bir çaban yok. Sende bir zerre insanlık yok...

Kendi kabahatin, kendi hatan, kendi hesapsızlık ve iş bilmezliğin.

Hadi çık, bir sefer insan gibi davran ve yatırımcından özür dile...

İyi bir hafta sonu diliyorum.

Saygılarımla,

5.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Eplasın kap açıklamasındaki rakam 14,3 milyon küsur dolar , bugünkü Mzhld kap açıklamasında rakam 12,9 milyon küsur dolar.
    Rakamlar farklı.
    Kimbilir belki de aradaki farkı kemal ödemiştir...
    Yazalım bir kenara.

6. Keşke 15 e düşsede, bedevanın bedavasina daha fazla sahip olsak. Sonra ortaklara tepeden devrederiz Öyle mi Kemal???? Şu senin malı mülkü ne zaman açıklayacaksın??? Az daha sabır oyunu bozmayalım

7.  Alıntı Originally Posted by SABIR2020 Yazıyı Oku
    Keşke 15 e düşsede, bedevanın bedavasina daha fazla sahip olsak. Sonra ortaklara tepeden devrederiz Öyle mi Kemal???? Şu senin malı mülkü ne zaman açıklayacaksın??? Az daha sabır oyunu bozmayalım
    Zaten onlarda senin yukardan vermeni bekliyorlar

8.  Alıntı Originally Posted by ss.kose Yazıyı Oku
    Mahkeme giderleri ve avukatlık giderlerini
    Eplasa yıkmış olabilir.��
    Mahkeme ve avukatlik ücretleri sabitti sanırım, iki kap ta birinde taraflar Mazhar , diğeri de eplas ve kz, ama arada niye 1.5m USD lik fark var o nereden geldi onu anlamadım ben

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.

Sayfa 123/545 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •