Sayfa 133/425 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233 ... SonSon
Arama sonucu : 3398 madde; 1,057 - 1,064 arası.

Konu: GSDHO - GSD Holding

1. Yabancı ilgisi deniyor mesela. Deutcheden geçen hafta 3.45 maliyetle alınan lotlar, Info ya aktarıldı. Bu yabancılar salak sanırım. Hep zarar hep zarar. Info hergun aynısı yapıyor. Tahtayı takip eden ne demek istediğimi anlar. Sabah kalkıyor tahtayı baskiliyor. 300-500 k mal aşağı basarak. Öğleden sonra yavaş yavaş alıma başlıyor. Akşam +1 milyon...

2. Dıpdıp daha biraz önce kuşlar ağaçlar ekrana bakmayın diyen siz değil misiniz,
    Şimdi ise o baskılıyor bu mal topluyor

3.  Alıntı Originally Posted by Kaan100 Yazıyı Oku
    Dıpdıp daha biraz önce kuşlar ağaçlar ekrana bakmayın diyen siz değil misiniz,
    Yatırım fonlarının 3. çeyrek bilançosu öncesi yüklü satışı, Aralık’ta dolara müdahale sonrası Citi, yatırım fonları ve Deutsche bank’ın neredeyse sıraya girmiş gibi yüklü satış yapması (bu arada fiyatlar hızla düştüğünden önce satış yapanın inanılmaz avantajlı olduğunu da hatırlatayım), Bilanço sonrası 14 Mart’ta Citi’nin anlamsız satışı ve sonrasında yüklü alım tarafında olması. Gün gün ne yaptıklarına o kadar hakim değilim ama gerçekten ilginç şeyler oluyor.

4.  Alıntı Originally Posted by Kaan100 Yazıyı Oku
    Dıpdıp daha biraz önce kuşlar ağaçlar ekrana bakmayın diyen siz değil misiniz,
    İroni nedir bilir misiniz? Sizden izinsiz yaptım kusuruma bakmayın...

5. Kimin sattığı aldığı ne için önemli

6.  Alıntı Originally Posted by dıpdıp Yazıyı Oku
    İroni nedir bilir misiniz? Sizden izinsiz yaptım kusuruma bakmayın...
    Üstat hangisi ironi ilki mi ikincisi mi
    Ben sıkı takipçiniz olmadığım için anlayamadım siz af buyurunuz

7.  Alıntı Originally Posted by Kaan100 Yazıyı Oku
    Üstat hangisi ironi ilki mi ikincisi mi
    Ben sıkı takipçiniz olmadığım için anlayamadım siz af buyurunuz
    Beni gsdho şirketi ile ilgili olumlu yorum yazarken göremezsin. Spegin den patronuna hepsinden ölesiye nefret ediyorum. Sagolsunlar hisseyi çöp fiyatına düşürdükleri için. Gsdde de aynı şekilde. Adamın şirketleri mimli. İster istemez olumlu yazacak birşey göremiyorum. Olumlu konuşan çok arkadaş var bu arada bana gerek yok.

8. Bu bir strateji mi patronları yıldırmaya yönelik )

Sayfa 133/425 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •