https://www.bloomberght.com/et-ve-su...alindi-2302634
Kuyrukları azaltmak için zam yaptım diyen müdür görevden alınmış. Peki zamlar geri alınır mı?
şimdi bu süte gelen zamların etikete yansımasındaki suçlusu zincir marketler mi olacak ?
............kasiyer kız patronuna söyle buraya bir adam geldi de....
sanki inekten çıkan süt kendi kendine paket olup , paraşütle marketin rafına iniyor ...
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
yahu zincir marketlerin karlılık oranı belli. fahiş fiyatı bırak , kazık fiyata satamaz bile. o marketlerdeki ürünlerin fiyat etiketlerinin arkasında finans hesaplamaları var , onlarca finans uzmanı çalıştırıyorlar devir hızına bakıyorlar zaman / maliyet hesabı yapıyorlar analiz yapıyorlar ....şunun bize gelişi 7 lira , yüzde 15 de üstüne koysak 8,05 den satalım denir mi bakkal hesabı ?
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Doğu Anadolu' ya sınır ülkeden girip küçük baş hayvan kaçırıyorlarmış eskiden. yani düşün doğu' da öyle hayvan bolluğu vardı...
yeri gelmişken , Atatürk ekonomi konusunda da dehaydı. Kamu özel sektör işbirliği modeli.
İnönü Paşa biraz daha dirayet gösterip tek partili sisteme devam etmeliydi. tarım reformu ile topraklarının ellerinden gideceğini anlayan toprak ağaları , köy enstitülerinin sündürülmesi... vatan sevgisi yeri geldiğinde benim malım yurdun malı diyebilmektir. Ülkün daima yurt paydaşları ile hep birlikte müreffeh bir yaşam olacak ... Vatanseverlik budur benim için.
Yer İmleri